Türkiye bu sabah acı bir haberle uyandı. Gaziantep'teki özel bir hastanede meydana gelen patlama ve sonrasında çıkan yangından dolayı ölü sayısı artıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın canlı yayında 9 kaybımız var dediği patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 10'a yükseldi. Acı haber Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. Koca: "Gaziantep’te meydana gelen üzücü olay nedeniyle bir hastamız daha nakledildiği hastanede yaşamını yitirdi. Can kaybımız 10’a yükseldi" açıklamasında bulundu. 

CAN KAYBI 10'A YÜKSELDİ

Gaziantep'te SANKO Üniversitesi Hastanesi Covid-19 yoğun bakım ünitesinde yüksek akım oksijen cihazından kaynaklanan yangında 10 kişinin hayatını kaybettiği duyuruldu.CAN KAYBI 10'A YÜKSELDİSağlık Bakanı, Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hayatını kaybedenlerin sayısının 10'a yükseldiğini açıkladı; "Gaziantep’te meydana gelen üzücü olay nedeniyle bir hastamız daha nakledildiği hastanede yaşamını yitirdi. Can kaybımız 10’a yükseldi. Merhumeye Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum." dedi.

HAYATINI KAYBEDENLERİN LİSTESİ

Yangından etkilenme sonucu Mehmet Reşit Saydanoğlu (75), Fethiye Kırca (78), Naciye Ulukütük (56), Abdi Hamzaoğlu (68), Elif Akgül (85), Ökkaş Akbulut (69), Kahraman Taş (71) ve Ali Saffet Kanpolat (64) hayatlarını kaybetti.  Kaynak: Fahrettin Koca açıkladı! Gaziantep'te can kaybı 10'a yükseldi! 

Editör: Wan Haber