Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın en büyük rakibi olan Muharrem İnce partisini kurmaya hazırlanıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu ile yaşadığı nalşamazlıklar nedeniyle partiden ayrılmaya hazırlanan Muharrem İnce, Memleket Hareketi projesi ile kapsamında Türkiye'nin 81 ilinde ziyaretler gerçekleştirmişti. İnce, bu ziyaretlerle birlikte kendi partisini kurup kurmayacağına karar vereceğini belirtmişti.

MUHARREM İNCE PARTİSİNİ NE ZAMAN KURACAK?

Muharrem İnce, Memleket Hareketi kapsamında vatandaşların kendisine parti kurması yönündeki talepleri olduğunu belirterek hazırlıklara başladı. Peki Muharrem İnce'nin yani partisinin adı ismi ve logosu ne? Ne zaman kurulacak?

MUHARREM İNCE PARTİSİNİN ADI NE? LOGOSU BELLİ OLDU

Muharrem İnce yeni kurulacak partisine vereceği isme karar verdi. Muharrem İnce'nin yeni kuracağı partisinin ismini Memleket Partisi olacağı Sabah Gazetesi'nin haberine göre belirtildi. Memleket Partisi logosu da kulislere sızdı. Partinin logosundaki sarı hilal dikkat çekti. İnce'nin önümüzdeki günlerde partisini kuracağı tarihi açıklaması bekleniyor. 

İşte Muharrem İnce'nin kuracağı Memleket Partisi logosu:

Editör: Wan Haber