WAN HABER MOBİL UYGULAMALARI YAYINDA

WanHaber.com yayın hayatına 2012 yılında başladı. Yayın hayatına girdiği dönemden beri Van şehrinde yaşanan gelişmeleri kaleme alıyor. Güçlü kadrosuyla Van’da yaşanan olayları doğru ve güncel bir şekilde Van halkına aktarıyor, kaliteli habercilik anlayışıyla özgür ve tarafsız bir şekilde yayın hayatında devam eden Wan Haber okuyucularına kesintisiz haber okuma deneyimi sunuyor. Van’da yaşanan son olayları güncel bir şekilde takip edebilirsiniz. İos ve Android platformlarında bulunan aplikasyonu telefonunuza kurarak dilediğiniz yerde dilediğiniz zaman haberlere rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz. Van Haber kurulduğu günden bu yana binlerce habere imza attı temiz içerik anlayışıyla içerikleri kaleme alıyor.

VAN’DAN EN GÜNCEL HABERLER BİR TIK UZAĞINIZDA!

WanHaber.com aracılığıyla Van şehri hakkında merak ettikleriniz bir tık uzağınızda bulunan internet sitesini ziyaret ederek Van şehrinde yaşanan güncel olayları takip edebilirsiniz. Günlük olarak kaleme alınan haberler güncel olarak tarafınıza sunulur doğru ve tarafsız habercilik ile servis edilen haberler tarafınıza yazar kadromuz ile servis edilir.

Yazar kadrosunda bulunan tüm yazarlar uzman haber yazarları olarak kadromuzda yer alır yazılan yazılar editörlerimiz tarafından detaylı bir şekilde incelenerek yayına alınır. Taze haberler ile Van şehrinin nabzını rahat bir şekilde tutabilirsiniz. WanHaber.com’da birçok haber kategorisi mevcut okumak istediğiniz haber kategorisini ana sayfada bulunan haber panelinden seçebilirsiniz.

WAN HABER.COM SİZİ ÖNEMSİYOR!

Wan Haber.com 7/24 destek hattı ile okurlarının fikirlerini önemsiyor. Dilediğiniz zaman aklınıza takılan soruları destek birimimize iletebilirsiniz. Destek biriminde bulunan ekip arkadaşlarımız mesai saatleri içerisinde size dönüş sağlayacaktır.

WanHaber.Com Van şehri hakkında merak ettiğiniz bütün haberleri sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz. Sitemize üye olarak üyelik avantajlarımızdan da yararlanabilirsiniz, bünyemizde bulunan tüm haberler özgün bir şekilde yazılır.

WanHaber.com’u sosyal medya Twitter üzerinden Twitter.com/wanhaber adresinden de takip edebilirsiniz.