Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp için her gün yeni bir özellik çıkıyor. Merakla beklenen özellik ilk olarak Android Beta uygulamasına eklendi.

Bir süredir WhatsApp'a söz konusu özelliğin geleceği konuşuluyordu, Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, ilk adımını Android Beta sürümüne karanlık mod ekleyerek attı. Peki WhatsApp'ın yeni özelliği karanlık mod nedir? WhatsApp nedir, nasıl kullanılır? İşte tüm detaylar...

Son dönemde birçok uygulama altında görmeye başladığımız karanlık mod, kullanıcılar tarafından oldukça seviliyor. Bir süredir WhatsApp'a söz konusu özelliğin geleceği konuşuluyordu, Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, ilk adımını Android Beta sürümüne karanlık mod ekleyerek attı.

Uzun bir zamandır WhatsApp'a gelmesi beklenen gece modu özelliği geceleri gözleri yormaması ve cihazın pil ömrünü uzatmasından dolayı sıkça tercih ediliyor. WhatsApp, Android Beta uygulamasına karanlık mod özelliğini getirince kullanıcılarını heyecanlandırdı. Yavaş yavaş tüm sosyal platformlarda gördüğümüz bu özellik yakında WhatsApp içinde yayınlanacak.​​​​​​​

Android 2.19.82 beta sürümünde yayınlanan gece modu henüz yalnızca ayarlar menüsünde kullanılabiliyor. Gerekli işlemler yapıldıktan sonra tüm WhatsApp kullanıcıları karanlık mod özelliğinden yararlanabilecek.​​​​​​​

WhatsApp'a bu sabah yeni bir özellik geldi. WhatsApp'ta kullanıcılar atılan mesajın üzerine bir süre basılı tutunca, 'İletildi' mesajını görüyor. İşte bugün ortaya çıkan ve milyonlarca kullanıcıyı ilgilendiren Whatsapp'ın yeni özelliği ve detaylar​​​​​​​...

ATTIĞINIZ MESAJ KAÇ KEZ 'İLETİLDİ'

WhatsApp uygulamasına eklenen yeni özellik ile birlikte bir mesajın kaç defa iletildiğini görebileceksiniz. Yani atılan mesaj attığınız kişi dışında başkalarıyla da paylaşıyor mu görebileceksiniz.

BETA SÜRÜMÜ KULLANIMDA

Beta sürümü kullanımda olan bu özelliğin sahte haberlerin yayılmasını engellemek amacıyla geliştirildiği düşünülüyor.​​​​​​​

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DE YENİ BİR ÖZELLİK ÇIKARMIŞTIR

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı yeni özellik kullanıcılara pahalıya mal olabilir. WhatsApp, akıllı telefonlar için geliştirilmiş bir mesajlaşma ve arama uygulaması. Yurtdışında seyahat ederken veya uzaktayken, WhatsApp kullanan arkadaşlarınızla dilediğiniz gibi mesajlaşabilir, çektiğiniz fotoğrafları ve videoları anlık olarak paylaşabilirsiniz, hem de hiçbir ücret ödemeden! ABD basınının şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı haberlere göre, WhatsApp kullanıcılarının birbirlerine kolayca ve hızlı bir şekilde para göndermelerini sağlayacak ödeme hizmetini Brezilya ve Meksika'da kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

WhatsApp nedir

WhatsApp, akıllı telefonlar için geliştirilmiş bir mesajlaşma ve arama uygulaması. Yurtdışında seyahat ederken veya uzaktayken, WhatsApp kullanan arkadaşlarınızla dilediğiniz gibi mesajlaşabilir, çektiğiniz fotoğrafları ve videoları anlık olarak paylaşabilirsiniz, hem de hiçbir ücret ödemeden!

WhatsApp kullanabilmeniz için telefonunuzun internete bağlı olması gerektiğinden ya kablosuz ağa bağlanmanız ya da bir mobil internet paketi almış olmanız gerekiyor.

WhatsApp kullanabilmeniz için mesajlaşacak arkadaşınızın da WhatsApp kullanması gerekiyor. Böylelikle sınırsız mesajlaşmak, resim, video ve ses kaydı göndermek ve ücretsiz telefonla görüşmekmümkün.

Dünyanın neresinde olursanız olun internet bağlantınızın olduğu her yerden sevdiklerinizle mesajlaşmak, çektiğiniz fotoğrafları veya videoları gönderebilmek varken neden yapmayasınız? (TAKVİM)

Editör: Wan Haber