Kanal D ekranlarının izlenme rekorları kıran sevilen dizisi Sadakatsiz'in sezon finali nefes kesti. 3 Haziran 2021 Çarşamba akşamı ekrana gelen yeni bölümüyle ekrana ara veren dizinin son sahnesi izleyiciyi şaşkına çevirdi. Yeni sezonun başarılı yapımlarından iri olan ve güçlü oyuncu kadrosuyla herkesi ekran başına toplayan Sadakatsiz'in sezon finalinde büyük bir sürpriz yaşandı. Peki, Sadakatsiz'in sevilen karakteri Asya diziden ayrılıyor mu? Cansu Dere Sadakatsiz'e veda mı ediyor?

Asya Öldü Mü?
Derin, Ali'nin doğum gününde kendisinin söylediği hamilelik yalanını ortaya çıkaran Asya'ya daha da kinlenirken iki kadın arasındaki yüzleşmelere bir yenisi daha eklenmiştir. Derin ve Asya'nın karşılıklı olarak birbirlerine kanıtlamak istedikleri gerçekler hem geçmişin hem de geleceğin çetin hesaplaşmasına dönüşür. Dizinin ekrana gelen sezon finalinin son sahnesinde Asya ve Derin'in içinde olduğu otomobilin uçuruma sürüklenmesi büyük bir şok yaşattı. Dizinin son sahnesindeki bu şaşırtan ve büyük merak uyandıran olayın ardından 'Asya ve Derin ölüyor mu?' şeklinde araştırmalar başladı. Araçta ölen kişinin Asya olacağına dair iddialar gündeme gelmeye başlarken henüz bu iddiaları doğrulayan herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Dizinin son sahnesinde uçuruma sürüklenen otomobilde neler olduğu ve Asya ve Derin'in yavaş yavaş aşağıya doğru sürüklenen otomobilin içinden kurtulup kurtulamayacakları dizinin yeni sezonunda belli olacak. 

Sadakatsiz Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?
Bu sezona damgasını vuran ve her yeni bölümüyle izlenme rekorları kıran Sadakatsiz dizisi 3 Haziran 2021 Çarşamba akşamı ekrana gelen yeni bölümüyle sezon finaline girdi. Yaz dönemi sebebiyle ekrana ara veren sevilen dizinin yeni sezonu için araştırmalar başladı. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrolünde yer aldığı sevilen dizi Sadakatsiz'in 2. sezonunun Eylül ayının ortalarında başlaması bekleniyor.

Cansu Dere Diziden Ayrılıyor Mu?
Sadakatsiz'in aşrol oyuncularından biri olan ve izleyicinin gücüne ve zekasına hayra kaldığı Asya karakterine hayat veren ünlü oyuncu Cansu Dere'nin sezon finalindeki kaza sahnesinin ardında yeni sezonda dizide yer almayacağına dair iddialar ortaya atıldı. Güzel oyuncu Cansu Dere'nin yeni sezonda dizide ayrılacağına dair yapım ekibi veya oyuncunun kendisi tarafından yapılan herhangi bir açıklama bulunmuyor. Dizinin ana karakterlerinden biri olan Dere'nin yeni sezonda da yine rolüne devam etmesi bekleniyor.
Canlihaber

Editör: Wan Haber