Kadir Doğulu’nun yeni dizisi sonunda ortaya çıktı! Ünlü oyuncu Kadir Doğulu hakkında son dönemde bazı dizi iddiaları vardı. Oyuncu en son TRT1 ekranında yayınlanan Vuslat isimli yapımda yerini almıştı. Bu dizinin finalinden 1 yıl geçti ve Doğulu yeni bir projesi ile ortaya çıkmadı.

Oyuncunun Yalancı isimli dizide yer alacağı iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak Kanal D’den yapılan duyuru ile Kadir Doğulu’nun yeni dizisi ortaya çıktı. Oyuncu, Aşkın Tarifi isimli yeni dizinin başrolü için anlaşma sağladı. Doğulu ileNTC Medya’nın sahibi Mehmet Yiğit Alp el sıkıştı.  Kanal D’den de basına duyurusu şu şekilde yapıldı:

AŞKIN TARİFİ’NİN BAŞROL OYUNCUSU KADİR DOĞULU OLDU…

Kanal D’nin yeni projesi Aşkın Tarifi için hazırlıklar başladı. Yapımcılığını NTC Medya’nın üstlendiği dizinin başrol oyuncusu Kadir Doğulu oldu.

Dizide Fırat karakterine hayat vermeye hazırlanan Doğulu; “Senaryoyu ilk okuduğumda Fırat’ın hikayesi beni çok etkiledi. Kanal D ve NTC Medya ile böyle güzel bir projede bir arada olmaktan dolayı mutluyum. Çekimlerin başlamasını heyecanla bekliyorum” dedi.

Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, Aşkın Tarifi dizisinin yönetmen koltuğuna Deniz Koloş oturuken, senaryosunu Doruk Erengül ve Leyla Oter kaleme alıyor. Televizyongazetesi

Editör: Wan Haber