Sosyal medyada da güçlü bir etkileşim dalgası oluşturan dizi, kemik izleyici kadrosunu adeta kendisine bağladı ve her perşembe akşamı da şovu yapıyor. Yüzlerin güldüğü dizinin Adana’daki çekimleri de çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Dizinin 87. bölümünde yaşanan gelişmeler ise gelecek bölümlerde daha hareketli anların yaşanacağına işaret ediyor. İşte son bölümde yaşananlar ile ilgili detaylar… Şirkette gördüğü Fİkret’in hallerinden şüphelenip takip eden Züleyha, neredeyse ölüyordu!

Demir’in Ankara’ya gidiyorum diye Antalya’ya Ümit ile tatile gittiği gün, Züleyha ve Sevda’da alışverişe diyerek İstanbul’a gitti. Ancak, Adnan Yaman’ın o gece bir kadını kovduğu gerçeğini öğrendiklerinde, İstanbul’da kalmaya gönülleri de elvermedi. Aşık olduğu adamı aslında hiç tanımadığını fark eden Sevda’nın da onun haline üzülen Züleyha’nın da keyfi kaçınca, ilk uçakla Adana’ya geri döndüler.

Demir’in pazartesi de dönmeme ihtimaline karşı, birtakım imzalar için Züleyha şirkete çağrıldı. Züleyha, emlak vergilerinin imzalarını atarken, Demir’in birtakım mülkleri önce sadece Leyla’nın üzerine geçerdiğini ancak sonra yine Adnan ile Leyla arasında eşit paylaştırdığını anladı. Buna şaşırmış halde şirketten çıkarken de koridorda kimseye görünmemeye çalışan Fikret’i gördü. Halinden şüphelenip, kimseye haber vermeden onu takip etti. Takip edildiğini anlayan Fikret de orman yoluna saptı ve ormanın içinde yüzleştiler. Fikret kendisini neden takip ettiğini sorgulayıp, Züleyha’yı orada bırakıp kaçtı. Züleyha ormandan çıkmaya çalışırken de ayağını bir kapana kaptırdı. Ve kurtulamayıp, acıdan bayıldı.

ÇUKUROVA SEFERBER OLDU HANIMAĞA BULUNDU
Şermin Demir’i ulaşmaya çalışırken aslında Ankara’ya gitmediğini öğrendi. Saniye ve Sevda da Fekeli’ye Züleyha’nın eve dönmediğini haber verince, Züleyha tüm Çukurova’da her köşede, her kuytuda arandı ama bulunamadı. Züleyha’nın aranmaya devam edildiği ikinci gün Adana’ya dönen Demir, çıldırmış halde aramalara katıldı. Bu arada Fekeli, Fikret’i şıkıştırdı ve ormanda yüzleştiklerini, Fikret’in Züleyha’yı orada bıraktığını öğrendi. Demir’i de alıp o noktaya gittiler ve nihayet baygın halde Züleyha’ya ulaşıldı.

DEMİR’İN YILLARDIR BEKLEDİĞİNİ ZÜLEYHA NİHAYET SÖYLEDİ
Antalya’da kendisine aşık olduğun söyleyen Ümit ile yeni bir başlangıç yapmak için Züleyha’dan boşanmaya karar veren Demir, Züleyha’yı kaybedebileceğini fark edince, ondan vazgeçemeyeceğini de anladı. Züleyha kendine gelip, iyileşince de ormanda ölüm korkusu yaşarken aklına sadece çocukları ve Demir’in geldiğini ve onu sevdiğini söylemeye karar verdiğini anlattı! Demir ne diyeceğini şaşırdı! Onları bir arada göre Ümit de nasıl da davranacağını bilemedi. Ama hislerini kontrol etmeyi başardı.

MÜJGAN BAHTİYAR’DAN ALMANYA’DAKİ KADINI ÖĞRENDİ
Fikret, Müjgan’a beklediği aşkı sunamayacağını anlatınca Müjgan gerçekleri araştırmaya başladı. Bahtiyar’dan bilgi almak için onu sıkıştırınca, Bahtiyar da, Almanya’da Fikret’i çok seven bir kadın olduğunu anlattı. Müjgan da, başka bir kadın varken, asla aralarında birşey olamayacağını söyleyip Fikret’e rest çekti!

FİKRET ADANA’YI ADNAN YAMAN’IN MEKTUBU İLE DONATTI
Demir’in babasına iftira atıldığını duyuran gazete ilanına misilleme yapmak isteyen Fikret, Züleyha’nın kendisini gördüğü gün şirketten Adnan Yaman’ın duvardaki kendi el yazısını aldı. Annesine yazılan mektubu ve Adnan Yaman’ın herkesin bildiği yazısını dev boyutlarda onlarca adet bastıran Fikret biri Yaman Holding girişi olmak üzere, bunları tüm Adana’da duvarlara astı. Ve artık Çukurova’da yeni bir savaş resmen başlamış oldu!

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle Perşembe 20.00’DE ATV’de. Televizyongazetesi

Editör: Wan Haber