Yakında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Zahide Yetiş ’in sunuculuğunu yapacağı gelin kaynana programı başlayacak Zahide Yetiş’le Gelin Kaynana Yarışma Programına Başvurular da tabii ki başladı.

Zahide Yetiş’le Gelin Kaynana Programına Nasıl Katılım sağlayacaklarını merak eden gelin ve Kaynanalar bu soruyu arama motorlarında sormaya başladı.

Zahide Yetiş’le gelin kaynana programına nasıl başvuru yapılır? Veya Zahide Yetiş’le Gelin Kaynana Yarışma Programı Başvuru Formu gibi konular son zamanlarda gündemdeki yerini koruyor.

Zahide Yetiş’le Gelin Kaynana Yarışma Programı Başvuru  Şartları

Kanal D televizyonlarında izleyici ile buluşacak olan yarışma programında Gelinler ve Kaynanalar yarışacak

Gelin ve Kaynanalar birer ekip kuracaklar, her gelin ve kaynanası bir ekip olarak kabul görecek.

 Kanal D ekranlarında Zahide Yetiş ’in sunumu ile yayınlanacak olan eğlence programında rekabet yüksek derecelerde yaşanacak.

 Yüksek heyecan ve kahkahaların bir araya gelmesini sunacak olan yarışma programı çok yakında başlayacak.

Zahide Yetiş’le Gelin Kaynana programına başvurular başladı. Zahide Yetiş’le gelin kaynana yarışma programına katılmak oldukça basit. Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak olan yarışma programına başvuru yapmak amacıyla belli şartların yerine getirilmesi gerekiyor. Zahide Yetiş’le Gelin Kaynana Programına Katılmak Amacıyla Başvuru Formu Doldurmak Gerekiyor.

Zahide Yetiş’le gelin kaynana programına başvurular Kanal D resmi internet sitesinde başladı. Ayrıca Kanal D İnternet Sitesinde Bulunan Numarayı Arayarak Da Yarışmacıların Bilgi Alıp Başvuru Detaylarını Öğrenmeleri Mümkündür.

Editör: Wan Haber