Survivor Yunus Emre Özden Kimdir?


23 Mart 1993 senesinde İstanbul’un Silivri semtinde dünyaya gelen ve halen de Silivri’de oturan Yunus Emre Özden 1. 85 boyundadır. Yunus Emre’nin annesi filiz Hanım’dır. İki çocuklu bir ailenin tek oğlu olan Survivor Yunus Emre Açıköğretim Fakültesi Ulaştırma Lojistik bölümünü okumaktadır. Kafkas Türklerindendir, bekardır.


Liseyi okurken yaşamış olduğu talihsiz bir rahatsızlık sonucunda çok fazla kilo aldığını ve okuldayken almış olduğu kilolarla da çokça dalga geçildiği için Okulu bir türlü sevemediğini dile getiren Yunus Emre Özden kendi imkanları ile kilo vermiş ve Henüz 17 Yaşında  modellik yapmaya başlamış. Yunus Emre Özden 18-19 yaşlarında faşhion weak podyumlarında çıkmaya başladıktan sonra modeliğin bir parçasının da spor olduğunu,  küçüklüğünden beri sürekli dövüşçü olmayı hayal ettiğini ve bu amaçlar doğrultusunda devamlı spor ile iç içe bir yaşam sürdüğünü dile gitmektedir.
Adalar birleşmesinin sonrasında eski takım arkadaşlarını çizen Yunus Emre’nin “Mert abinin bize bırakmış olduğunu mirasta oturmalarını istemiyorum. Öyle bir şey yaparlarsa çileden çıkarım orası Sercan abi ve bana geldi. Deniz manzaralı en güzel yeri de kendimize ayarladık, hassas olmazlarsa hassaslaştıracağım. Kötü kokular geliyor burnuma” Sözleri sosyal medyada ve bazı Survivor takipçileri tarafından tepkiye neden oldu.


 

Editör: Wan Haber