Youtube platformuna eklediği videolarla dikkatleri üzerine çeken ve milyonlarca abone sayısına erişen ünlü Youtuber Orkun Işıtmak kısa bir süre önce sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşım ile takipçilerine büyük mutluluğunu paylaştı.

Yüklediği videolarla sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Orkun Işıtmak bir süre önce nişanlandığı kız arkadaşı Merve Yorgancılar ile dünya evine girdi. 4 Haziran'da aileleri ve yakınlarının katıldığı bir davetle kutlama yapan çift muradına erdi! Ünlü Youtuber resmi Instagram sayfasında yüklediği fotoğraflarla kısa bir süre içerisinde yüz binlerce beğeni sayısına ulaştı. Hayranlarından tebrik mesajları alan Orkun Işıtmak aynı zamanda birçok ünlü isimden de tebrik mesajı aldı.

Orkun Işıtmak'ın düğününden paylaştığı karelere Cansu Akın, Burak Altındağ, Ege Kökenli, Kerimcan Durmaz, Barış Murat Yağcı, Sude Alkış, Begüm Yücel, Berkay Şahin, Halil Söyletmez , Derya Uluğ ve Burak Güngör gibi sanatçılar ve sosyal medya fenomenleri yorum yazdı. Uzun bir süredir birlikte olan Orkun Işıtmak ve Merve Yorgancılar çiftini tebrik ederiz.

Merve Yorgancılar kimdir?
Kısa bir süre önce ünlü Youtuber Orkun Işıtmak ile dünya evine giren Merve Yorgancılar, Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji bölümünü kazanmış ve buradan mezun olmuştur. Şu an ise özel bir şirkette pazarlamacı olarak çalışmaktadır.

Orkun Işıtmak kimdir?
8 Ocak 1996 yılında İzmir'de dünyaya geldi. 2012 yılından itibaren Youtube platformuna yüklediği oyun ve eğlence içerikli videolar ile kendisini sevdirmiş ve kısa bir süre içerisinde milyonlarca abone sayısına ulaşmıştır.  İstanbul Üniversitesi'nde İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümünü kazanmış veeğitimine hala devam etmektedir.

 

Editör: Wan Haber