Ünlü komedyen Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin hakkında yazılan haberlere, Belçim Bilgin sosyal medya üzerinden cevap verdi. Belçim Bilgin açıklamasında; "Tadınızı kaçırıcam, ne güzel de yazmışsınız bir senaryo,"KISKANÇLIK" hem o da yetmemiş. 'Kıskançlık Krizi' demişsiniz.. Ne çarpıcı başlık ama yanlış. Yılmaz yoruldu erken çıktı. Ben arkadaşlarımla kalıp daha sonra çıktım! THAT WAS IT... sevgilerimle..." sözlerine yer verdi.

 

Yılmaz Erdoğan gittikten sonra içeride arkadaşlarıyla kalan Belçim Bilgin çıkışta aracının arka koltuğunda morali bozuk bir şekilde objektiflere takılmıştı. Paparazzileri fark eden Belçim Bilgin şoförüne "Hızlı Git" talimatı vermiş ve bu talimat bir hayli konuşulmuştu. Gündemde yer alan boşanma haberlerine ise Belçim Bilgin Instagram hesabı üzerinden şu mesajla cevap verdi; "Tadınızı kaçırıcam, ne güzel de yazmışsınız bir senaryo,"KISKANÇLIK" hem o da yetmemiş. 'Kıskançlık Krizi' demişsiniz.. Ne çarpıcı başlık ama yanlış. Yılmaz yoruldu erken çıktı. Ben arkadaşlarımla kalıp daha sonra çıktım! THAT WAS IT... sevgilerimle..." 

 

Boşanacakları iddia edilen çift, iddialara son noktaydı yine Instagram üzerinden yayınladığı bir mesajla cevap verdi. Kolaj olarak hazırlanan fotoğrafın altına Belçim Bilgin şunları not düştü; "8 yıl önce bugün; güzel dileklerle yola çıktık; iyilikler, güzellikler üzerine… Başıma gelen en güzel şey; büyük aşk, canım Ustam, şahane dost, tatlı baba, Yılmaz! Seni çok seviyorum!"

Editör: Wan Haber