Sosyal medya gündeminde paylaşımıyla bomba etkisi yaratan Yıldız Tilbe koronavirüs salgını hakkında dünya sağlık örgütüne inanmadığını dile getirdi.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerin başında gelen Yıldız Tilbe, tartışma yaratacak paylaşımlar yaptı. Gündeme ilişkin konularla ilgili sık sık paylaşımlar yapan şarkıcı, bu sefer de koronavirüsü hedef aldı.

" Dünya sağlık örgütü ve pandemisine inanmıyorum "

Tilbe,Twitter'dan yaptığı paylaşımlarda "Hem Türkiye'de hem dünyada bu kadar Doçent, Profesör, Doktor, Bilim adamı böyle bir şey yok diyorlar, onlara inanıyorum. Dünya sağlık örgütü ve pandemisine inanmıyorum" ifadelerini kullandı.

'Dünya sağlık örgütüne ve pandemiye inanmıyorum' diyen Yıldız Tilbe resti çekti'Dünya sağlık örgütüne ve pandemiye inanmıyorum' diyen Yıldız Tilbe resti çekt

14 Şubat Sevgililer Günü'nde konser vericek

Konserler yasaklandığı için uzun süredir evde olan Yıldız Tilbe, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde online konser verecek. Tilbe, özel günde vereceği konser için hazırlıklara erkenden başlayarak provalarını günler öncesinden yapmaya başladı.

Editör: Wan Haber