Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden ve geçtiğimiz günlerde duygu dolu paylaşımlar yapan Yavuz Kalaycı’nın çocuklarına Ahbap Derneği Başkanı ve Şarkıcı Haluk Levent sahip çıkacağını duyurdu. Aile hekimi olan ve koronavirüs hastalığına yenik düşen Doktor Yavuz Kalaycı, paylaştığı son mesajında "Kızlarım küçük, sahip çıkarsınız değil mi” diyerek yürekleri burkmuştu.

İstanbul'daki bir Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan 56 yaşındaki Doktor Kalaycı, çok acı günler yaşamaya başlamıştı. Korona'dan annesini, babasını ve sonradan da kardeşini kaybeden Kalaycı, kendiside Coronaya yenik düşerek hayatını kaybetmişti. Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Erdinç Nayır'ın Twitter üzerinden paylaştığı bir mesaj ile durumu duyurdu. Nayır mesajında; "Bugün bir doktor arkadaşımız coronavirüsten dolayı hayatını kaybetti. Aynı sebeple annesini, babasını ve kardeşini kaybeden Dr. Yavuz Kalaycı’nın son mesajı: Kızlarım küçük, sahip çıkarsınız değil mi? Siz hala evde sıkılıyor musunuz?” ifadelerini kullandı.

Haluk Levent harekete geçti

Doktor Yavuz Kalaycı'nın "Kızlarım küçük, sahip çıkarsınız değil mi” çağrısına sanatçı Haluk Levent'ten destek geldi. Levent, kendi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı twit ile Kalaycı'nın eşine ve çocuklarına sahip çıkacağını belirtti.

Haluk Levent

Sanatçı Haluk Levent şu mesajı paylaştı: “Yavuz Kalaycı’nın eşi ve çocuklarıyla birlikteyim. Hepinizin adına başsağlığında bulundum. Eşi, ‘Yavuz’un sınıf arkadaşları hep yanımızda sağ olsunlar’ dedi. Bizler de bu iki kızımızın öğrenim hayatları boyunca bursunu sağlayacağız. Ve artık bizim de kızlarımız onlar. Merak etmeyin.”

Editör: Wan Haber