Yasemin'in Penceresi programına sayısız ünlüleri konuk eden Yasemin Bozkurt uzun bir süre sonra Mehmet Ali Erbil hakkında itirafta bulundu. Yasemin Bozkurt, Mehmet Ali Erbil ikinci evliliği yaptığı için annesiyle küsmüştü onları ben barıştırdım dedi.

"Yasemin'in Penceresi" programı ile hafızalara kazınan sunucu Yasemin Bozkurt, katıldığı 'Lerzan'la Çok Mutlu' programında yaptığı Mehmet Ali Erbil açıklamasıyla gündem oldu.

Yıllar boyunca "Yasemin'in Penceresi" programını sunan Bozkurt, annesiyle küs olan ünlü şovmen hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Uzun yıllar süren programında sayısız ünlüyü konuk eden Yasemin Bozkurt Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı anıyı şu sözlerle anlattı:

"Mehmet Ali Erbil programıma konuk olduğunda annesiyle beş yıldır konuşmuyordu. Annesi ikinci kez evlendiği için onunla konuşmuyormuş. Programıma geldiğinde 'seni yüzleştireceğim' dediğimde, 'Gelecek kişi annemse stüdyoyu terk ederim' dedi..."

"Ama daha sonra annesi stüdyoya girince birbirlerine sarılıp hüngür hüngür ağlamaya başladılar. Böylece onları ben barıştırmış oldum."

.

Editör: Wan Haber