Peki Ne Olmuştu?

  • Argun Holding’de sular durdurmak bilmiyor. Çünkü en son 7 Aralık 2020 Pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan ekranlarındaki yasak elma dizisinde Mert ile Zehra’nın arası bozuldu.
  • Bir önceki bölümde Şahika, Ender ve Yıldıza aynı anda “Ne yaptığınızı biliyorum.” şeklinde bir mesaj gitmişti. 3 kadın bir araya gelerek böyle bir mesajı kendilerine kimin atabileceği ile ilgili kafa yordular. En sonda Halit Argun'un şoförü ve en çok güvendiği adamı Sıtkı olarak ortaya çıktı.
  • Mert ile Şahika ayrı ayrı gidip birbirlerini Hasan Ali Bey’e ispiyonladılar.
  • Hasan Ali Bey kendi şirketinde hissedar olarak çalışan 2 kişinin birbirinin arkasında bu denli kuyu kazma eylemlerine anlam veremedi. Fakat söylemiş olduğu bir tek şey vardı. Gün gelecek, bu şirkete ne Şahika ne de Ender kalacak”
  • Şahika ile Mert arasında meydana gelen bu tür tartışmalardan istifade etmek isteyen Ender, Hasan Ali Bey’e yaklaşmaya çalışır.
  • Şahika ise Holding’de Mert’i kendi safına çekmek amacıyla kadınlık argümanlarını kullanarak kendisine yaklaşmaya çalışıyor. Fakat Mert, sürekli kendisini reddeder. Bunun üzerine Şahika, Mert’in odasına girerek giydiği elbisenin arka fermuarını açar ve İmdat diye bağırır.
  • Şahika, bunu öncesinde kurguladığı için kendi adamı Haluk Bey’in bu durumda şahidi olmasını talep eder Ve istediği gibi olur. Ancak Haluk Bey, olayı gerçekleştikten sonra Şahika’nın odasına gider ve kendisinden biraz daha fazla para ve yani ev almak istediğini söyler. Şahika ise bu duruma hoşnut olmasa da tamam düşüneceğim” cevabını verir.
  • Şahika, halukun taleplerine her ne kadar istemeden de evet demiş ise aslında kendisi ile artık çalışmayı istememektedir ve Haluk’un yerine yeni bir eleman arayışı içerisine girecektir. Caner, bu durumdan istifade edip her şeyi ablası Ender’e anlatır.
  • Ender, Haluk’u köşeye çekerek kendisi ile konuşur ve Şahika’nın artık kendisinin ipini çekmek üzere olduğunu söyler. Bu nedenle Haluk ve Mert aynı anda Ender’den Şahika konusunda yardım isteyen 2 kişi oldu.

Sonrasında Ne Oldu?

Haluk, Hasan Ali Bey’in odasına giderek Aslında Şahika’nın kendisi ile beraber Mert’e karşı kumpas kurduğunu itiraf eder. Hasan Ali Bey, Haluk'a çok sinirlenir ve tekrar Mert’i yanına çağırarak bu tipi bir yanlış anlaşılmanın meydana geldiği için gönlünü almaya çalışır. Böylelikle artık Şahika köşeye sıkışmış durumdadır. Tekrar bir çılgınlık yapıp bu dengeleri değiştirecek mi yoksa senaristlerin ve sosyal medya platformlarında konuşulan konuların nabzına bakılırsa Şahika diziden ayrılacak mı?

14 Aralık 2020 Pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında akşam saat 20:00’da yasak Elma dizisi ile ilgili yukarıda anlatılanları ve çok daha fazlasını izleyebilirsiniz.

Editör: Wan Haber