Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan yasak elma dizisinde Yıldız karakteri ile fenomen bir hale gelmeyi başaran Eda Ece sevenlerini bir hayli şaşırttı. Ünlü oyuncunun esas mesleğinin ne olduğunu öğrenen izleyiciler ve hayranları, duyduklarına İnanamadı. 2011 senesinden itibaren ekranlarda bulunan güzel oyuncunun esas mesleği ve almış olduğu eğitime şaşıran hayranları, ünlü oyuncu ile ilgili bütün ayrıntıları araştırmaya başladı.

Yasak Elma’nın başrol oyuncusu Eda Ece’nin gerçek mesleğini öğrenenler “yok artık” dedi. Bugüne kadar pek çok televizyon projesinde bulunan ve şimdilerde de rol almış olduğu yasak elma dizisinde yıldız karakteri ile önüne ön katan Eda Ece’nin ünlü olma hikayesi ve eğitimi tarafından şaşkınlıkla karşılandı. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde psikoloji bölümünden mezun olan Eda Ece sonrasında ise yüksek lisans eğitimine başlamış daha çok sanat tarihi ile ilgili dersler almaya başlamıştır.

Sanat tarihi alanı ile ilgili eğitimini alırken bir galeride aynı zamanda çalışmaya başlamıştır. Tiyatro kulübünde çeşitli skeçler de de oynamıştır. O dönem, sahneye koymuş oldukları bir oyunda sergilemiş olduğu performans ile keşfedilmiştir. Makalenin başında da belirtildiği gibi 2011 senesinden itibaren çeşitli tiyatro oyunlarında başta olmak üzere sinema filmlerinde oynamıştır. Halen Fox TV ekranlarında pazartesi akşamları bütün izleyenleri ekrana kilitleyen yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu olarak mükemmel bir oyunculuk sergilemektedir.

Eda Ece Hangi Yapımlarda Yer Aldı?

Okulun tiyatro kulübünü üye iken  keşfedilen güzel oyuncu, 2011 senesinde profesyonel bir şekilde oyunculuk kariyerine başlamış ve pek çok projede bulunmuştur. 2013 senesinde pis yedili isimli dizi ile ilk kez kamera karşısına geçen oyuncu, Beni Böyle Sev, ilişki durumu karışık gibi çeşitli projelerde de yer almıştır. Şimdi ise Fox TV ekranlarında reyting rekortmeni dizi olarak da bilinen yasak elma’da baş rol oynamaktadır.

Sadece ekranlarda görmeye alışık olduğumuz Eda Ece’nin kariyerine başlamadan önce almış olduğu eğitim ve çalışmış olduğu işleri öğrenen hayranları kendisi ile ilgili hem şaşkınlıklarını gizleyememiş, hem de kendisini daha fazla araştırmaya kurulmuşlardır.

Editör: Wan Haber