Berk Oktay Kimdir?

28 Ekim 1982 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Model ve oyuncudur. Yakışıklı sanatçı, 2000 ile 2006 seneleri arasında modellik kariyerinde bulunmuştur. Daha sonrasında ise modellik kariyerine yurtdışında devam etme kararını almıştır. 2007 senesinde oyunculuğa başlamıştır. Oynamış olduğu Tatlı Bela Fadime dizisi ile tanınmıştır. Akasya durağında da rol almıştır  Akasya Durağı sonrasında Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Arka Sokaklar dizisinde de bulundu.

 Bir süre Arka Sokaklar dizisinde rol aldıktan sonra Atv’de ekranlara gelen Alev Alev dizisi ile oyunculuk kariyerine devam etmiştir.

Fox TV ekranlarında yayınlanan savaşçı dizisinden ayrıldıktan sonra yasak elma dizisinde Çağatay karakteri ile oynamaya devam ediyor. 1.91 boyundadır.

Yıldız Çağrı Atiksoy Kimdir?

Şimdilerde adı Berk Oktay ile gündeme gelen ve yakın zaman içerisinde Evlenecek olan güzel oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, 1 Nisan 1986 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. 2 yıl İzmir Ege Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimini aldıktan sonra oyunculuk alanında daha fazla geliştirmek istemiştir kendini ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Tiyatro üzerine eğitim almaya devam etmiştir. Pek çok dizide bulunmuştur. Öyle Bir Geçer Zamanki dizisindeki Berrin Akarsu karakteri ile ön plana kavuşmuştur. 1.76 boyundadır.

Editör: Wan Haber