Fox TV ekranlarında 3. sezonunu yaşayan Yasak Elma dizisi halen Fox TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Sevilen dizi hemen her hafta adrenalin ve heyecan dolu bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren yoğun ilgi gören Yasak Elma dizisi her hafta Pazartesi Akşamları saat 20:00’da Fox TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Yasak Elma dizisinin başrollerini genel itibariyle Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cevatzade, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay oynamaktadır.

Yıldız, Şahika ve Ender üçlüsü kimin aklına gelirdi?

Yıldız, Şahika ve Ender üçlüsü, Argun Holding yönetim kurulu başkanı Halit Argun'a yaklaşmak, hatta onunla evlenmek, böylelikle Argun Holding hisselerine sahip olmak amacıyla bin bir türlü oyun kurgulayıp birbirlerinin kuyusunu kazmaya devam ediyorlardı. Fakat senaryo gereği Halit’in hayatını kaybetmesinden sonra yepyeni bir proje karşımıza çıkmaktadır. Böylelikle hayatını kaybeden Halit Argun’un yerine Erdal Özyağcılar'ın Hayat verdiği Hasan Ali isimli karaktere karşı 3 kadın güçlerini birleştirmek zorunda kalacaktır.

Hasan Ali Bey’in Argun Holding hisselerinin çoğunu alarak iş ortağı olmasından sonra dengeler değişmeye başlayacak, Özellikle de izleyicilerin en son izledikleri bölümde Şahika, Ender ve yıldız üçlüsüne aynı anda “Ne yaptığınızı biliyorum” şeklinde bir mesaj gönderilmişti. Şok’a uğrayan 3 kadın, Hasan Ali’ye karşı kozlarını oynamak amacı ile güçlerini birleştirmeye karar alacaklardır.

Senaryonun başından beri birbirleri için oynamadıkları oyun, kurmadıkları plan, döşemedikleri tuzak kalmayan Şahika Ender ve yıldız üçlüsü, önümüzdeki birkaç bölüm içerisinde Hasan Ali’ye karşı yepyeni kozlar ortaya koyarak bütün var güçleriyle Onu Holding’ten uzaklaştırmaya çalışacaklar.

Entrikalarla dolu yasak elma dizisinde bundan sonraki bölümlerde ortalık daha da kızışacak gibi görünüyor. Çünkü Mert ile Zehra’nın arasında çeşitli sallantılar meydana gelecektir. Zehra’nın saf olması, Mert’in sadece paragöz olması ve rolüne çok iyi odaklanmış olması aslında diğer dengelerin de aynı şekilde değişmesine sebep olacaktır.

7 Aralık Pazartesi akşamı saat 20:00 da Fox TV ekranlarında bu üç kadının Hasan Ali’ye karşı yepyeni bir mücadele hikayesini izlemeye Ne dersiniz?

Editör: Wan Haber