Yıldız ile Ender karakterlerini oynayan Şevval Sam ile Eda Ece’nin dostluğunu bilmeyen yok. Kamera önünde yıldızları bir barışık bir küs olsa da aslında gerçek hayatta iki iyi dost.

Çok sonradan kadroya dahil olan ve Şahika karakterine can veren Nesrin Cevatzade’de iki oyuncuyla Samimiyeti bayağı bir ilerletti.

Beraber set dışında da vakit geçiren 3 kadın oyuncuya yeni sezonu içerisinde bir isim daha katıldı. Kamera arkasında birbirleri ile yakın ilişkileri bulunan kadın oyuncular arasında artık Gülenay Kalkan Ünlüoğlu’ da mevcut. Oyuncunun, zaten Eda Ece ile uzun zamandan beri mükemmel bir dostlukları vardı. Hatta eşi Tarık Ünlüoğlu’nu geçen sene kaybettiğinde Eda Ece’den büyük destek almıştı.

 Eda Ece yasak elma dizisine geldiği için yaşamış olduğu mutluluk Gülenay Kalkan Ünlüoğlu ile verdiği pozlarla sık sık sosyal medya platformlarında da paylaşıyor.

En son yasak elma dizisine Nilperi Şahinkaya dahil olduğu kadın kadrosu gittikçe büyüyen dizinin makyaj odası da hayli hareketli olmaya başladı. Makyaj odasında hazırlanırken oyuncuların hali de sosyal medya platformlarının yapılan çeşitli paylaşımlara da yansıyor.

Editör: Wan Haber