Fox TV ekranlarının sevilen yapımı Yasak Elma ile ilgili ortaya atılan şok iddia sosyal medya platformlarında adeta deprem etkisi yarattı. Sonrasında ise bütün dizi hayranları bu iddiaların doğru olup olmadığını araştırmaya koyuldu.

Yasak elma dizisinde büyük yıkım! Önce Talat Bulut’un hayat verdiği Halit Argun ayrıldı, Şimdi de Nesrin Cevatzade'nin hayat verdiği Şahika karakteri yasak elma dizisinden ayrılıyor.

Artık Şahika, yasak elma dizisinde oynamayacak. Fox TV ekranlarında sevenleriyle buluşan Yasak Elma dizisinin kadrosu ile ilgili yeni bir gelişme ortaya atıldı. Sosyal medya platformlarında da gündem olmayı başaran bu iddialar, milyonlarca izleyiciyi derinden sarstı. Dizinin en çok sevilen karakterlerinden birisi olan Şahika’ya hayat veren Nesrin Cevatzade'nin Yasak Elma’nın kadrosundan ayrılacağı konuşuldu. İzleyici kitlesi böyle bir ayrılığın olmaması açısından sosyal medya ortamlarında adeta kaos yarattı.

Yasak Elma Dizisinin Konusu Nedir?

Aslında konuya bakıldığında Yasak Elma dizisinin net bir konusu yoktur.” Denilse yanlış olmayacaktır. Zaten izleyicinin bu diziyi çokça benimsemesinin en büyük sebeplerinden biri net bir konusunun bulunmaması, her hafta yepyeni bir adrenalin konusu ile izleyicinin karşısına çıkmış olmasıdır.

Yasak Elma Dizisinde Şahika Kimi Oynuyordu?

Enderin eski erkek arkadaşı, eski eşi Kaya’nın kız kardeşi rolünü oynayan Şahika daha sonrasında Halit’in yanına yanaşıp kendisiyle evlenmek amacıyla hareket etti. Fakat makalenin başında da belirtildiği gibi Yasak Elma dizisinin net bir konusu olmadığı için senaristler Şahika’nın Halit ile evlenmesine izin vermediler. Böylelikle genel itibarıyla etrafındaki hazmedemediği insanlarla arasını bozup hatta onları zehirleyerek öldürme biçiminde dahi tanımlanmaktadır.

En Son Bölümde Neler Olacak?

  • Sinsiliği ile tanınan Şahika birisiyle konuşup Mert ile arasında eskiden özel anlamda çeşitli ilişkilerim yaşandığını anlatmaya çalışır.
  • Mert’in odasına giden Şahika, giymiş olduğu elbisenin arka fermuarını açarak İmdat diye bağırır.
  • Mert, şaşkına uğrar. İçeri giren insanlara Şahika; “Mert benim üzerime saldırdı” şeklinde bir cevap verir.
  • Böylelikle yasak elma dizisinde dengeler tekrar değişmiş olacak.

7 Aralık Pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında Saat 20:00’da tüm bu anlatılan konuları ve çok daha fazlasını bulabilirsiniz.

Editör: Wan Haber