Bu Hafta 4. Sezonunun 13. Bölümü İle Ekranlara Gelecek Olan Çukur Dizisinde Neler Olacak?

  • Vartolu Sadettin çukura geri dönecek mi?
  • Başrol oyuncularından olan Erkan Kolçak Köstendil diziye tekrar ne zaman dahil olacak?

Bu iki sorunun cevabı ve çok daha fazlası bu makalede meraklılarını bekliyor.

Vartolu Sadettin Çukura Dönüyor Mu?

Oyuncu kadrosu ve işlediği konular ile ilgileri üzerine çeken çukur dizisi her hafta Pazartesi Akşamları saat 20:00’daa Show TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Heyecanlı sahneleri ile bir sonraki haftayı seyircilere iple çektiren çukur dizisinin yeni bölümleri ve meydana gelecek yeni gelişmeleri bekliyor. Seyirci kitlelerini adeta ekrana kilitlemeyi başaran çukur dizisinin geçtiğimiz haftalarda Erkan Kolçak Köstendil’ in canlandırmış olduğu Vartolu Sadettin karakteri dizide Afganistan’a gitmişti. Afganistan’a yolculuk eden Vartolu Sadettin diziye telefon görüşmeleri ile katılmaya devam etti.

Vartolu Sadettin’in diziye aslında bu şekilde devam etmesi hayranları tarafından “Acaba Vartolu Sadettin çukur dizisine veda mı edecek?” sorularını sosyal medyada paylaşmalarına sebep oldu.

Ancak çukur dizisinin gerek yönetmenleri gerekse de senaristleri tarafından Erkan Kolçak Köstendil ’in diziye veda edeceği ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadığı için şimdilik herhangi bir ayrılık durumunun söz konusu olmayacağı anlaşılmaktadır.

Böylelikle Erkan Kolçak Köstendil ’in çukur dizisine tekrar dönmesi heyecanla beklenmektedir.

Erkan Kolçak Köstendil Çukur’dan Ayrıldı Mı?

Çukur dizisinin en çok sevilen karakterlerinden ve başrol oyuncularından Erkan Kolçak Köstendil geçtiğimiz bölümlerde senaryo icabı Afganistan’a geçmişti. Fakat Afganistan'da bile telefon görüşmeleri şeklinde dizide halen varlığını sürdürmekteydi. Başrol oyuncularından biri olan karizmatik oyuncu Erkan Kolçak Köstendil hem oyunculuğu hem de karakter ile gönüllere adeta taht kurmuş, çok büyük bir hayran kitlesine sahip olmayı da başarmıştı. Haftalardır Show TV’de ekranlara gelen çukur dizisinin yeni bölümlerinde de ekrana gelmeyen Erkan Kolçak Köstendil yani Çukur’un Vartolu Sadettin’i hayranları tarafından merak edilmeye başlandı. Diziden ayrılacağı ile ilgili çeşitli dedikodular yapılsa da çukur dizisinin yapımcısı ay yapım şirketi tarafından herhangi bir açıklama yapılmadığı için şimdilik Erkan Kolçak Köstendil'in diziden ayrılacağı ile ilgili herhangi bir habere itimat edilmemesi gerekir. yapımcı şirket olan Ay Yapım bahsedildiği gibi resmi bir açıklama yapmadı. Vartolu Sadettin’in diziden ayrılacak gibi herhangi güncel bir durumda Resmi açıklama gelirse Tabii ki Wanhaber farkı ile buradan sizlerle paylaşacağız. Son bölümde Selim Koçovalı'nın diziden ayrılması seyirciyi gözyaşlarına boğdu. Seyirci bir ayrılık sahnesi de Vartolu Sadettin’den gelip gelmeyeceğini merak etmeye başladı. Bundan sonra yeni gelişmeleri ve çok daha fazlasını öğrenmek için pazartesi Akşamları saat 20:00 da Show TV ekranlarının başında çukur dizisini izlemeye ne dersiniz.

Editör: Wan Haber