Pazar günü geçirdiği kalp krizi nedeni ile kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden ünlü oyuncu Rasim Öztekin, bugün saat 15:00’da Zincirlikuyu Mezarlığı'nda düzenlenecek cenaze töreniyle sevdikleri tarafından son yolculuğuna uğranacak.

Kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz gün 62 yaşında hayatını kaybeden Türk tiyatrosunun usta ismi Rasim Öztekin, son yolculuğuna uğurlanıyor.

Öztekin'in Türk bayrağına sarılı ve üzerine Galatasaray bayrağı da konulan tabutu, önce mezun olduğu Galatasaray Lisesi'ne getirildi. Buradaki törenin ardından cenaze, Öztekin'in profesyonel tiyatro hayatına başladığı Ses Tiyatrosu önünde cenaze aracından indirildi.

Tören mangası usta oyuncunun tabutuna omuz vererek, tiyatro sahnesine getirdi. Ailesi, sevenleri ve sanat camiasından çok sayıda kişi, usta oyuncu için son görevlerini yapmak üzere tiyatro salonuna geldi.

Babasına veda eden Pelin Öztekin, "Ben burada büyüdüm. Bu sahneye böyle çıkmak istemezdim. Onu çok seviyorum. Herkese çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Gözyaşları içinde sahneden inen Öztekin'e aile dostları destek oldu.

Öztekin'in cenaze namazı buradaki törenin ardından, saat 15.00'te Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak. Öztekin'in cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedilecek

Editör: Wan Haber