Bir ödül törenine katılan ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ilk defa aşk yaşadığı Berrak Tüzünataç'la ilgili konuştu. Kaygılaroğlu, Aşk hakkında kendisine iletilen sorulara "Berrak ile her şeyden önce arkadaşız" cevabını verdi.

Tüzünataç'la yaşadığı aşk, bir anda magazin gündemine bomba gibi düşen Uraz Kaygılaroğlu, Yıldız Teknik Üniversitesi 2021 Ödül Töreni'ne katıldı. Törende 'En Beğenilen Erkek Sinema Oyuncusu' ödülünü alan Kaygılaroğlu, öncesinde ilişkisi hakkında sorulan soruya, "Berrak ile her şeyden önce arkadaşız" cevabını verdi.

"Berrak ile her şeyden önce arkadaşız"

Daha sonra sahneye çıkan Kaygılaroğlu, kızının yaptığı resimlerin de yer aldığı kağıtları kullanarak konuşma yaptı. Konuşmasında farkındalık yaratan ünlü oyuncu, "Bizim için güzel bir gece. Uzun süredir sahneye gelmiyoruz. Ödül kıymetli zaten. Kızım Ada'nın yaptığı resimlerin arkasına yazdım konuşmamı. Daha dikkat çekmesi için. Çünkü konu önemli. OCİM çocuk istismarına karşı mücadele eden bir kuruluş ve bağışlarla ayakta duruyor. Onlar adına farkındalık yaratmak için yola çıktık. Herkesin kanını donduran olaylar bunlar kimsenin sessiz kaldığını düşünmüyorum." dedi. Ü

Uraz Kaygılaroğlu, kendisi gibi oyuncu olan Berrak Tüzünataç ile aşk yaşadığını Instagram hesabından paylaştığı bir şarkıyla ilan etmiş, ikili ilk kez geçtiğimiz gün Moda'da birlikte görüntülenmişti.

Editör: Wan Haber