Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olan Murat Divandiler programında mal varlığını sıraladığı zaman izleyenler şok oldu? Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler "Çalışmasam bile gelirim var" dedi.

Eğlenceli karakteriyle kendisini ön plana atan Murat Divandiler mal varlığıyla dudak uçuklattı.

Evinin kapısını dahi simle kaplı

Kobra lakabının nereden geldiğinden bahseden ünlü isim, zengin bir kadına yaptığı kostümler ve sonrasında düğündeki 'kobra' şovu sonrası adının 'Kobra' olduğunu anlattı. Gösterişi ve süsü sevdiğini söyleyen Kobra Murat, evinin her yerini simlerle süsleyip renkli boyalarla boyadığını hatta evinin kapısını dahi simle kapladığını söyledi.

Artık çalışmayacağım

Kobra Murat, Armağan Çağlayan'ın, "Murat Bey 'artık çalışmayacağım' dediniz. Emeklilik gibi gelecek garantiniz var mı?" sorusuna "Çocuklarımın hepsine ev aldım. Kızıma en son yazlık aldım. Sadece ortanca oğlumun yazlığını almadım, ona da biraz ders vermeye çalışıyorum. Çok baba parası yiyor bunlar. Çalışırdım, su satıp aileme destek olurdum. Bisiklete bile binmedim, hep çalıştım. Çocuklarım bunları görmesinler diye akülü arabalar bile aldım. Şimdi hepsine yazlıklarını aldım, ezilmedi onlar. Bizim gibi büyümediler" yanıtını verdi.Ünlü şarkıcı Kobra Murat, bir bir mal varlığını sıraladı

Emekliliğinin olmadığını söyleyen şarkıcı, mal varlığından bahsederken "Emekliliğim yok, evlerim var. Kira gelirim var, onlar da çocuklarımın. İki tane daha evim, iki dükkanım var. Yaşlanırsam ben yine çorbayı kazanırım. Ben işten gocunmam ya da dükkanımda kostüm dikerim. Bulurum yani parayı. Gecekonduda doğdum. En büyük zenginliği, mutluluğu yaşadım. Şimdi her şeyimiz var. Ellerimizden telefon düşmüyor, sohbet yok. Şimdi sohbet de bitti evlerde" ifadelerini kullandı.

Editör: Wan Haber