Demet Akalın ve Alişan’ın sunduğu televizyon programı son bölümü ile ekranlara geldi ve final yaptı. Ekranlara veda eden Demet Akalın, birdenbire Seda Sayan ile kavganın ortasında kaldı. Olayların ne olduğunu anlamayan hayranları neler olduğunu merak etti. Demet Akalın ve Seda Sayan’ın ağız dalaşı sonrasında sosyal medya paylaşımları havada uçuştu. Seda Sayan ve Demet Akalın’ın neden tartışma içinde olduğu merak edilirken, sosyal medya hesapları paylaşımları kendini ele verdi. İkili arasına soğuk rüzgarlar girdi ve Demet Akalın, Seda Sayan’ı engelledi.
Demet Akalın ve Seda Sayan küstü!
Demet Akalın ve Alişan’ın sunduğu programın bitmesiyle ortalık karıştı. Demet Akalın, programın bitmesinden Seda Sayan’ı sorumlu tuttu. Seda Sayan’ın televizyon programı için anlaşma yapması ve Demet Akalın’ın sunduğu programın ortadan kalkması büyük olay yarattı. Demet Akalın, bilerek Seda Sayan’ın anlaşma yaptığını ve sundukları programın onun yüzünden bittiğini dile getirdi. Demet Akalın, engellediği Seda Sayan hakkında iddialarda bulundu. Seda Sayan ise olaylardan kendisinin sorumlu olmadığını dile getirdi. Seda Sayan, iddialara cevap verdi. Yapım şirketinin mesajlarının durduğunu ve Demet Akalın’ın programlarının bitmesinin nedeninin anlaşma sonu olduğunu dile getirdi. Seda Sayan, programı kabul etmeden önce sorduğunu ve program yapmak için engelinin olmadığını öğrendiğini dile getirdi. Diğer yandan birbirlerini silen ve engelleyen ikilinin kavgası yayıldı. Demet Akalın bir daha asla Seda Sayan ile yanak yanağa gelmeyeceğinin altını çizdi. 
Demet Akalın kimdir?
Demet Akalın, 1972 yılında hayata gözlerini açmıştır. 49 yaşındaki ünlü şarkıcı Türk televizyonlarının pop yıldızı olmuştur. Birçok başarılı parçası olan Akalın, başarılarına başarı katmaya devam ediyor. Daha önce Oğuz Kayhan ve Önder Bekensir ile şanssız bir evlilik yaşayan Demet Akalın, Okan Kurt ile evlenmiş ve hala birlikte yaşamaktadırlar. Kağıt üzerinde boşanan çift aynı çatı altında yaşamaya devam ediyor.
 

Editör: Wan Haber