Dünyaca ünlü oyuncu Sharon Stone yılar önce büyükbabalarının kendisine ve ablasına cinsel istismarda bulunduğunu itiraf etti.

ABD'li oyuncu Sharon Stone, hatıralarının yer aldığı 'The Beauty of Living Twice' adlı kitapta, hayatının en can acılı hikayelerini anlattı. Küçük yaşlarda büyükbabasının cinsel istismarına maruz kaldığını itiraf eden yıldız, büyükbabasının cenazesinde yaşadıklarını anlattı.

"14 yaşındayken hayata veda etmişti "

Stone, büyükannesinin de kendisini, ablası Kelly'yi büyükbabalarıyla bir odaya kilitleyerek istismara zemin hazırladığını ileri sürdü. Sharon Stone'un büyükbabası Clarence Lawson, ünlü yıldız 14 yaşındayken hayata veda etmişti. Stone, büyükbabasının öldüğünden emin olmak için tabutunda onu dürttüğünü söyledi. Stone, satırlarında büyükbabasının artık hayatta olmamasından 'tuhaf bir tatmin duyduğunu' da belirtti.

Sharon Stone, daha önce de kendisini şöhrete kavuşturan Temel İçgüdü (Basic Instinct) filminin yapımcıları ve yönetmeniyle ilgili benzer şikayetlerde bulunmuştu. Stone, yapımcı Harvey Weinstein'ın kadınlara yönelik tacizlerine karşı Hollywood'da başlatılan #metoo hareketine de katıldı. Sharon Stone, adını vermediği bir yapımcının, filmdeki rol arkadaşıyla gerçek hayatta da cinsel birliktelik yaşaması konusunda kendisine baskı yaptığını anlattı.

Editör: Wan Haber