Birçok dizi ve sinema filminde yer alan ünlü oyuncu İlker Aksum kısa bir süre önce talihsiz bir kaza geçirdi. 29 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00 sıralarında Adana Havalimanına gitmek için arabasıyla yola çıkan ünlü oyuncu ne yazık ki arabanın direksiyon kontrolünü kaybetti ve ağaca çarpıp takla attı!

Arabanın takla atmasıyla araçta sıkışan oyuncuya bölgedeki esnaf yardımcı oldu. İlker Aksum'un emniyet kemerini bıçak yardımıyla kesen esnaf ünlü oyuncunun hayatını kurtardı. Daha sonra bölgeye ambulans çağırıldı ve İlker Aksum önem için hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncunun şu an sağlık durumu ise iyi olarak duyuruldu.

İlker Aksum kimdir?
23 Mayıs 1971 senesinde Isparta'da dünyaya geldi. Babası subay pilot olan İlker Aksum oyunculukla ilgilenmeye küçük yaşlarda başlamıştır. Ardından ise  Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarını kazanmış ve buradan mezun olmuştur. Antalya Devlet Tiyatrosunda bir süre görev aldıktan sonra İstanbul'a gelmiştir. Burada Bakırköy Belediye Tiyatrosu ve İstanbul Şehir Tiyatrolarında bir süre çalıştı. Ardından ise birçok dizi ve sinema projesiyle seyirci karşısına çıkmıştır. Çarli İş Başında dizisiyle tanınan İlker Aksum aynı zamanda 2004 senesinde rol aldığı Yabancı Damat dizisindeki Ruşen karakteri ile herkese kendisini sevdirmeyi başardı. Daha sonra Küçük Kıyamet, Güz Sancısı, Canım Ailem ve Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlarda yer alan İlker Aksum, aynı zamanda 20 Dakika dizisinde Tuba Büyüküstün ile birlikte başrolü paylaşmıştır. Poyraz Karayel, Her Şey Seninle Güzel ve Diriliş Ertuğrul gibi yapımlarda da yer alan İlker Aksum aynı zamanda Ramo dizisindeki Hasan rolüyle de çok konuşuldu. İlker Aksum, 2008 senesinde Belgim Erdoğan ile evlendi ancak çift 2012 senesinde boşandı.

 

Editör: Wan Haber