Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden sen çal kapımı adlı dizi ile ekranlara gelen ünlü oyuncu Hande Erçel genç kuşağın en çok konuşulan, tartışılan, beğenilen,  eleştirilen ve meyvelerini yavaş yavaş almaya başlayan ana karakterlerden biridir.

Rol almış olduğu sen çal kapımı dizisi ile beraber hayran kitlesini de giderek katladı ve katlanmaya da devam edecek gibi görünüyor.

Ünlü oyuncu pek çok kişinin kıskanacağı bir takipçi sayısına sahiptir şu anda Instagram platformunda 18,6 milyon takipçisi olan Hande Erçel oyuncu kişiliğinin yanı sıra aynı zamanda oynamış olduğu reklamlar ve bu reklamlardan elde etmiş olduğu gelirlerle de çok çok konuşuluyor.

Bir zamanlar almış olduğu yüksek kilolarla eleştirilen Hande Erçel sıkı bir diyet ve spor sonucunda bambaşka fit, ve seksi bir vücuda sahip olmayı başardı.

Moda çekimlerindeki pozlarının yanı sıra aynı zamanda markalarında tasarımlarını taşıyor.

Tarzı ile hayran kitlesini adeta büyüleyen oyuncu, günlük yaşamında spor giyimi tercih ettiğini dile getiriyor. Takipçileri de paylaşımlarına övgü dolu yorumlar yapmayı ihmal etmiyor.

En son Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımlara bir göz atılması gerektiğinde ise ilk etapta makyajsız doğal haliyle fotoğraf çeken ünlü oyuncu, genç olmanın da Kendisine vermiş olduğu avantaj ile sık sık makyajsız bir şekilde fotoğraflarını çekip Instagram hesabından paylaşıyor.

Yine aynı şekilde bir başka paylaşımında ise hafta sonu kar yağışını fırsat bilen oyuncu beyaz montu ve şapkası ile yine spor bir şıklık kazanmış ve böylece kendini dışarı atmış.

Sen çal kapımı dizi setindeki karavanında ekranlara yansıyan oyuncu Burada da başka bir tarzda izleyicilerin karşısına çıkıyor. Oyuncunun kot pantolonu ve kısa ceketi ile şık hali beğeni topluyor.

Şüphesiz ki Hande Erçel oynamış olduğu sen çal kapımı dizisi ile beraber şöhretine Şöhret katan 2020  başta olmak üzere halen 2021 senesi içerisinde en çok konuşulan ünlüler arasındaki yerini almıştır.

Editör: Wan Haber