En son Bay Yanlış dizisiyle karşımıza çıkan ünlü oyuncu Can Yaman daha sonra dizisinin reyting kurbanı olmasından sonra İtalya'ya gitmiş ve bir süre oradaki projeleri değerlendirmeye başlamıştı. Hem yakışıklılığı hem de oyunculuğu ile sadece Türkiye'de değil aynı zamanda yabancı ülkelerde de büyük bir takdir gören Can Yaman kısa bir süre önce ulusal bir yarışmada aday olarak gösterildi!


Başarısı ülke sınırını aşan Can Yaman, Instagram'da tccandler isimli ulusal bir markanın düzenlediği yarışmada 'Dünyanın en yakışıklı erkeği' yarışmasına aday olan isimlerden birisi oldu! Bizi yurt dışında da temsil eden ünlü oyuncunun rakipleri de oldukça dişli! Jamie Dornan, Harry Styles, David Beckham gibi ünlü isimlerin de yer aldığı yarışmada aday olan Can Yaman aynı zamanda İtalya'da da büyük bir hayran kitlesine sahip!


Can Yaman kimdir?
8 Kasım 1989 senesinde İstanbul şehrinde dünyaya gelmiştir. Tek çocuk olan Can Yaman'ın kökeni ise Arnavuttur. Eğitimini İtalyan Lisesinde alan ve birinci olarak bitiren Can Yaman daha sonra Yeditepe Üniversitesinin Hukuk Bölümünü kazanmış ve dereceyle mezun olmuştur. İyi derecede İtalyanca ve İngilizce bilen Can Yaman'ın Bebek'te avukatlık bürosu bulunuyor. Avukatlık dışında oyunculukla da ilgilenen Can Yaman, Cüneyt Sayıl'dan eğitim almıştır. Gönül İşleri dizisinde ilk kez izleyici karşısına çıkan Can Yaman, 2015 senesinde yer aldığı İnadına Aşk dizisi ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Daha sonra Hangimiz Sevmedik, Dolunay yapımlarında yer alan Can Yaman, Demet Özdemir'le başrolünü paylaştığı Erkenci Kuş dizisi ile büyük bir başarı yakalamıştır. En son Bay Yanlış dizisinde yer alan Can Yaman aynı zamanda Demet Özdemir'le de bir dönem sevgili olmuştur.

 

Editör: Wan Haber