Türk dizi ve sinema piyasasında son zamanlarda yıldızı parlayan ünlü oyunculardan Beren Saat, en son netflix Platformu da çekilen Atiye dizisinde boy göstermişti. Oyuncu, henüz 2. Sezonu yayınlanmayan dizinin çekimlerine bitirdi. 3. sezonun olup olmayacağı ise Şimdilik kesin ya da belli değil. Atiye, ilk iki sezonu ekranlara gelen ve başka ülkelerde de ismi ile yayınlanan dizinin 3. Sezonu merak içerisinde bekleniyor.

Bu arada Beren Saat hayranlarını güzel bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Atiye izleyicilerin ya da Beren Saat hayranlarını sürekli televizyon ekranlarında dizilerde ya da sinema projelerin de gördükleri Beren saate Şimdi de albüm çıkarmak için kolları sıvadı.

Beren Saat-Kenan Doğulu Boşandı mı?

Bir müddet önce boşanma aşamasına geldiklerini eşi Kenan Doğulu ile pandemi sürecinde evde uzun vakit geçirdikten sonra ilişkilerini tekrardan düzelt eklerini dile getirmişti.

Tam boşanacaklar derken tekrardan bir araya gelen Beren Saat ile eşi Kenan Doğulu ikilisinin barışması ve bir araya gelmesi beraber müzik piyasasında bazı çalışmaları içerisinde olacaklarına dair işaretler veriyor.

Beren Saat, koronavirüsü pandemisi sürecinde evde beraber müzik yaptıklarını dile getirmiş ve şarkı ile şiir yazdığını da çeşitleri röportajlarında anlatılmıştı.

Ünlü oyuncunun Instagram Story uygulamasından yapmış olduğu son paylaşım görevleri heyecanlandırdı! Beren Saat'in, stüdyoya girdi ve kayıt yapıldığı o anlarda çekilen pozu, oyuncunun uzun zamandır okumalara geçtiğini de ortaya çıkardı.

Bakalım Beren Saat'in beklenen sürpriz gelişme gerçekten de albüm mü olacak?

Editör: Wan Haber