Poyraz Karayel dizisinin 'Taş Kafa'sı olarak bilinen ünlü oyuncu Cem Cücenoğlu, 60 kilo vererek adeta başka birine dönüştü.

Sevilen birçok yapımda rol alan oyuncu Cem Cücenoğlu, Poyraz Karayel dizinden oynadığı Taş Kafa karakteriyle hafızalara kazınmıştı. O günlerde kilo sorunu yaşayan Cücenoğlu, aldığı kararla zayıflamaya başlamıştı.

Son olarak tam 60 kilo veren Cücenoğlu, yeni imajıyla herkesi şaşırttı. Aldığı kiloları sıkı bir diyetle veren Cücenoğlu, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla takipçilerinin dikkatini çekti. Cücenoğlu'nun saçını ve sakalını uzatması ise gözlerden kaçmadı.

Cem Cücenoğlu kimdir?

Cem Cücenoğlu, 7 Nisan 1976'da Ankara'da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Batı Müziği Piyano Bölümü mezunudur. Aynı zamanda oyuncu eğitmenlik sertifikası bulunmaktadır. Oldukça yapılı bir fizik özelliğine sahip oyuncu, bu özelliği oyunculuğunda da pek çok noktada kendisine avantaj sağlamıştır. Oyunculuğa başladığından bu yana Deli Yürek, Gurbet Kadını, Cennet Mahallesi, Yabancı Damat, Son Osmanlı Yandım Ali, Ustura Kemal, Deli Dumrul ve Poyraz Karayel gibi çeşitli sinema ve dizi filmlerinde rol almıştı.

Özel yaşantısında masa tenisi ve buz pateni sporlarıyla ilgilenen Cem Cücenoğlu, Zeynep Eylül Üçer ile evlidir.

Editör: Wan Haber