Amerikalı yıldız model Kendall Jenner kendisini ölümle tehdit eden Malik Bowker adlı kişiyi polise şikâyet ederek ölüm planını anlattı.

Önce beni, sonra kendini vuracakPodyum dünyasının aranan modellerinden olan Kendall Jenner, ölüm tehdidi aldığı gerekçesiyle polis koruması altına girdi.

Önce beni, sonra kendini vuracak24 yaşındaki Jenner, Malik Bowker adlı kişinin kendisini vurmakla tehdit ettiğini öne sürerek, mahkemenin kendisi için geçici bir uzaklaştırma emri vermesini sağladı.

'TMZ'nin haberine göre; Kendall Jenner, Los Angeles Emniyet Müdürlüğü'ne Bowker'ın planını da anlattı.

Önce beni, sonra kendini vuracakJenner, Bowker'ın onu ve ardından kendisini vurmak için ruhsatsız bir ateşli silah almayı planladığını söyledi.5

 Serbest bırakabilirler

Belgelere göre; ünlü model, polise, Bowker'ın bir hastanenin psikiyatri servisinde geçici olarak gözetim altına tutulduğunu ancak yakında bırakılabileceğini de ifade etti.

Önce beni, sonra kendini vuracakArtık Kendall Jenner'ın evini 7/24 izleyen devasa bir silahlı güvenlik ekibi bulunuyor. Ayrıca mahkemenin verdiği uzaklaştırma kararına göre Bowker, mankene, en az 100 metre uzakta durmak zorunda.

Editör: Wan Haber