Dünyaca ünlü manken Karahan Çantay geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Türkiye’ye cenazesi getirilen Karahan Çantay’ın sevgilisi ortaya çıktı.

1995 yılında Türkiye'nin ilk erkek güzeli seçilen Karahan Çantay, geçtiğimiz hafta uzun yıllardır yaşadığı Tayland'da motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından Çantay'ın cenazesi Türkiye'ye getirildi. Çantay'ın cenazesini taşıyan THY'nin Bangkok- İstanbul seferini yapan TK69 sefer sayılı uçağı bu sabaha karşı saat 05.30'da İstanbul Havalimanına ulaştı.

Ankara’da defnedildi

Uçaktan indirilen Karahan Çantay'ın cenazesi havalimanındaki işlemlerin ardından daha sonra otopsi işlemleri yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ise Çantay'ın cenazesi Ankara'da toprağa verildi.

Öte yandan yurtdışında hayatını kaybeden Karahan Çantay'ın Taylandlı sevgilisi ortaya çıktı. Onur Akay, bugünkü köşesinde Çantay'ın sevgilisine ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Magazin Masası'nda yayınladığım röportajda, Karahan Çantay'ın çevresindeki insanlardan gelen bazı iddialar da vardı ve yazmıştım. O iddialar ne olursa olsun Karahan Çantay'ın Taylandlı sevgilisine de deli gibi aşık olduğunu biliyordum. Çok üzgün olan Taylandlı sevgilisine ulaştım ve 'Ölene kadar Karahan Çantay'ı seveceğim.' mesajını gönderdi.

Editör: Wan Haber