Tuğba Ekinci sosyal medyada küfür üstüne küfür savurdu. Ünlü pop şarkıcısı Tuğba ekinci instagramdan küfürlü mesajları medyada yankılandı.

 

Ünlü pop şarkıcısı Tuğba Ekinci kendi instagram hesabından küfürleri peş peşe söyledi. Ünlü şarkıcının sosyal medya aracılığı yani kensi instagram hesabından paylaştığı küfürler internette ve sosyal medyada tartışamalara zemin hazırladı. Ünlü şarkıcı ağıza alınmayaca ağır küfürler ile magazin dünyasının gündemine oturdu..

Tuğba ekinci instagram hesabında küfürleri sıraları ve şunları söyledi Hepinizin g...k....hepiniz adam olun. adam gib yazın.. ağzımı bozmayın...böyle işi s...ananızdan başlar bacınızdan çıkarım. gibi paylaşımlar instagramdan hesabında yapılınca herkes şoke oldu..


Ünlü pop şarkıcısının kensi instagram hesabından yaptığı bu küfürler sonrasında acaba ünlü şarkıcının hesabının hacklendi mi sorusunu da akıllara getiriyor. Ama ünlü şarkıcıdan çok çarpıcı açıklamalar geldi..

tugba-001.jpg

Tuğba Ekinci, Habertürk Magazin'e konuştu. "Evet o paylaşımları ben yaptım." 
 
Bu konuda herhangi bir açıklamada bulunmayan Tuğba Ekinci, Habertürk Magazin'e konuştu. "Evet o paylaşımları ben yaptım." diyen Ekinci, şunları söyledi;"Instagram'a koyduğumuz her fotoğrafa taciz içerikli yorumlar geliyor. Artık yeter, bunlar bu dilden anlıyor. Şimdiye kadar sanatçı kimliğimi bozmak istemedim ancak gelen yorumlara dayanamadım. Herkes akıllı olsun sanatçıyız diye kibar olmak zorunda değiliz. Yazdıklarımı herkes anlasın tek bir yanlış kelime görmek istemiyorum artık. "

Editör: Wan Haber