TRT 1 ekranlarında Teşkilatı dizisinin yayın hayatına başlaması ile beraber Tövbeler olsun dizisinin yayın günü Pazar gününden Perşembeye alındı. Ancak dizide yine bir yayın akışı değişikliği daha meydana geldi. Işte haberin detayı makalede…

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tövbeler olsun dizisinde beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Reyting düşüklüğü sebebiyle final kararı alınmasının akabinde dizide gün değişikliği kararı da alınmıştı ancak dizide yine bir yayın akışı değişikliği daha gerçekleştirildi. Pazar günü TRT ekranlarında Tövbeler olsun dizisinde final kararı alındı. Final kararı alınmasından sonra ise yayın günü değiştirildi. Perşembe günü ekranlara gelmeye başlayan dizi de yeni bir karar alınarak final tarihi Böylelikle öne çekilmiş oldu.

Tövbeler Olsun Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Kadrosunda Güven Kıraç, Erkan Can, İpek Tuzcuoğlu, Ünal Silver, Çiçek Dilligil, Seda Türkmen, Sercan Badur, Merve Erdoğan, Mert denizmen gibi oyuncuların oynadıkları Tövbeler Olsun dizisi maalesef final kurbanı olduğu ve final kararı alınarak ekranlara 32. bölümü ile veda edecek.

Ard Arda 2 Yeni Bölüm Birden Ekranlara Gelecek!

18 Mart Yani yarın perşembe günü ekranlara gelecek olan 29. bölümün sonrasında ise 30. bölüm de ekranlara gelecek. Böylelikle final tarihi öne çekilmiş olacak Ve geriye son 2 bölüm kalmış olacak!

Editör: Wan Haber