Megastar Tarkan kısa bir süre önce resmi Instagram hesabında yaptığı bir paylaşım ile tüm takipçilerini şaşırttı! Pandemiden dolayı ailesiyle birlikte kendisini karantinaya alan ünlü şarkıcı hesabında paylaştığı fotoğrafı ile adeta herkese nostalji yaşattı!


Dünyaca ünlü şarkıcı Tarkan hesabında paylaştığı fotoğrafta uzun saçları ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü şarkıcının yeni stili herkesten tam not aldı! Özellikle 2000'li yılların başındaki saç stiline geri dönen Tarkan herkesi geçmişe döndürdü. En son çıkardığı Kedi Gibi klibiyle bir süredir müzik kariyerine ara veren Tarkan paylaştığı gönderinin altına "İyi bayramlar" diyerek herkesin Ramazan Bayramını kutladı. Ünlü şarkıcının yaptığı paylaşım kısa bir süre içerisinde on binlerce beğeni sayısı aldı!


Filistin için tepki gösterdi!
İsrail'in Filistin devletine yönelik yaptığı saldırı eylemlerini kabullenemeyen ünlü şarkıcı Tarkan da tepkisini gösteren ünlüler arasında yer aldı! Sosyal medya hesabında İsrail'in yaptığı vahşete tepki gösterdi ve "İnsanlık ayıbı" diyerek de İsrail’i kınadı! Ünlü şarkıcının yaptığı paylaşım ise birçok kişi tarafından desteklendi. 


Hemşireler gününü unutmadı!
Her yıl 12 Mayıs'ta kutlanan Hemşireler Gününü unutmayan Tarkan dün akşam Twitter hesabı üzerinden tüm hemşirelerin emekleri için onlara hem teşekkür etti hem de onların bu özel gününü en içtenlikle kutladı. "Sizler iyi ki varsınız. Özellikle bu pandemi döneminde sizler olmasaydınız ne yapardık? Sizleri çok seviyoruz❤️" diyerek mesajını bitiren ünlü şarkıcı duyarlı davranışı ile herkesten tam not aldı. 

 

Editör: Wan Haber