Survivor’da aşk devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Fatma günaydın ile Cemal Can canseven in iki eski Survivor yarışmacının Aşk yaşaması hemen sonrasında Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı aşkı sonrası Survivor tarihinde bir ilk daha olacak ve 3. Kez eski yarışmacılar Aşk yaşamaya başladıklarını ilan ettiler.

Survivor Cup Kadrosu Da Belli Oldu!

Acun Ilıcalı Exxen platformunda Survivor Cup turnuvasını düzenliyor. Turabi, Avatar Atakan, Adem, Sema, Seda, Nagihan, Sahra, Furkan Kızılay gibi eski Survivor yarışmacılarının bulunduğu programa Aycan Yanaç ile Sercan Yıldırım da son dakika katıldı.

Aycan Yanaç Kalbini Sercan Yıldırım’a Kaptırdı!

Survivor’da son dakika sürprizi Aycan yanaç ile Sercan Yıldırım arasında meydana geldi. Programın devam ettiği müddetçe en çok birbirine yakıştırılan çift Sercan ile Aycan çifti ve beklenen Aşk nihayetinde güllerini açtı. Survivor programında aşk acısı çeken Aycan Yanaç, Aşk kapılarını milli Yıldıza açtı. Sercan ile Aycan yanaç çiftinin arası ise Burçe tunay’ın yaptığı da öğrenildi.

Eski Survivor yarışmacıları başta olmak üzere şu anda güncel Survivor programı yarışmacıları arasında herhangi bir ilişki ya da aşk meydana geldiğinde bu satırlardan okuyabilirsiniz.

Editör: Wan Haber