TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan, Acun Ilıcalı'nın sunmuş olduğu Survivor 2021 den gözyaşları ile elenen Yunus Emre Karabacak, her şeyi itiraf etti. İşte Survivor Yıldızı'nın bomba gibi açıklamaları ve çok daha fazlası haberimizde…

Her hafta seyirciyi adeta ekranları başına kilitleyen efsane yarışma programı Survivor 2021 en son olarak elenen yarışmacı Yunus Emre oldu.

Dikkat çeken çeşitli itiraflarda bulunan Yunus Emre, adaya gözyaşları içerisinde veda etmişti. Favori yarışmacısının kim olduğuna kadar pek çok konuda çeşitli itiraflarda bulunan Yunus Emre ile ilgili yapmış olduğu konuşmaların tamamı bu makalede…

Survivor'dan elenen Yunus Emre, ilk yapmış olduğu açıklamasında çok samimi ifadeler kullandı.

Babasının resmini gördükten sonra çok zorlanmaya başladığını, ayağının yanması ile beraber çöküşe geçtiğini dile getiren Yunus Emre, yarışmadaki favori isminin ise Poyraz olduğunu, Fakat bu yarışmacının da rahatsızlıktan sonra kötüye giden bir bilmesi olduğunu kaydetti.

İşte Survivor Yunus Emre'nin O Açıklamaları:

Babamın resmini gördüğümde Hakikaten de oldukça zorlandım. O andan itibaren Kendime bir türlü gelemedim, performansında sıkıntı olmaya başladı. O an Hep canlanıyordu gözümde. Bana iyi geldiğini düşündüm Fakat gerçekten de beni oldukça zorladı. Ada koşullarında Hep zorlanıyordum zaten, geçmişe gidiyordum ve tekrarında yine geri geliyordum. Buraya ne için geldim zaten belli. Babamın çok sevdiği bir platformda nokta resmini gördüğüm an kendimi çok kötü hissettim, şeklinde konuştu.

Editör: Wan Haber