Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında Survivor yarışması 2021 yılı itibairyle ekranalara yeniden döndü. Daha önceki yıllarda olduğu gibi aynı konseptte ünlülerle gönüllülerin karşı karşıya geleceği yarışmada yeni bölüm bugün itibariyle başlıyor.

Survivor izleyicileri yarışmanın fragmanlarının başlamasıyla heyecanlı bekleyişini sürdürürken bu akşam yeni bölüm ekranlara gelerek izleyiciyle buluşacak.

TV8 ekranlarında yayınlanan Master Chef yarışması geçtiğimiz hafta final yapmış ve Serhat Doğramacı şampiyon olmuştu. Pandemi dolayısıyla evlerinde olan kanalın milyonlarca izleyicisi MasterChef'in ardından şimdi de Survivor 2021 ile televizyonları karşısına geçecek. Yaptığı projelerle Türkiye televizyon tarihine damga vuran Acun Ilıcalı, Survivor 2021'de de kurduğu kadroyla izlenme rekorları kırmayı hedefliyor. Peki Survivor 2021 kadorsunda hangi ünlüler var ve yarışacak? 2021'de yayınlanacak yeni bölümlerle Ünlüler takımının kadrosunda kimler yarışacak? Survivor meraklılarının merakla takip ettiği konu ile ilgili detaylar haberimizde...

SURVİVOR 2021 ÜNLÜLER TAKIMI

Survivor 2021 Ünlüler takımında Meryem Kasap, Hayrettin, Öykü Çelik, İsmail Balaban, Çağrı Atakan, Batuhan Karacakaya, Barış Özbek, Merve Aydın, Cemal Hünal gibi isimler yer alacak. Ünlü isimler 2021 Survivor Şampiyonu olmak için kıyasıya mücadele edecek.

MERYEM KASAP KİMDİR? NERELİ? KAŞ YAŞINDA?

Geçtiğimiz yıl Survivor 2020’de boy gösteren Meryem Kasap bu yıl yeniden yarışmaya dahil edildi. Gönüllüler takımında yer alan ve yaşadığı sakatlık dolayısıyla adaya veda eden Meryem bu yıl Ünlüler takımında boy gösterecek. 1 Mayıs 1992 Trabzon doğumlu olan Meryem Kasap’ın mesleği atletizm. Milli Atlet olan Meryem Avrupa ve Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’ye madalya gururu yaşattı.

CEMAL HÜNAL KİMDİR? NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2021 kadrosunda yarışacak bir diğer isim ise Cemal Hünal. Issız Adam adlı filmde canlandırdığı başrol karakteriyle hafızalara kazınan Hünal, yarışmanın bu yıl yayınlanacak kadrosuna dahil edildi. 2 Ekim 1976 İstanbul Teşvikiye doğumlu olan Cemal Hünal oyunculuk mesleği ile meşgul. Eğitim hayatını İskoçya ve Amerika Birleşk Devletleri’nde tamamlayan başarılı oyuncu Türkiye’de Kırmızı, Günce, Romantik Komedi, Kaos Örümcek Ağı, Ayaz, Peşpeşe, Issız Adam ve Ulak filmlerinde rol aldı.

HAYRETTİN KARAOĞUZ KİMDİR? NERELİ KAÇ YAŞINDA?

Çektiği Youtube videolarıyla Türkiye’de milyonlarca kişinin sevgisini kazanan Hayrettin Karaoğuz, Survivor 2021’de yarışacak isimlerden. 1 Ocak 1984’te İstanbul Bakırköy’de dünyaya gözlerini açan ve gerçek adı Hayrettin Onur Karaoğuz olan ünlü isim, bir dönem televizyonda talk Show programı yapıyordu. Tv showları ve reklamlarda tol alan Hayrettin Youtube’da sunduğu video içerikleriyle milyonlarca kişi tarafından takip ediliyordu.  Karaoğuz son olarak TRT 1 Ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim dizisinde Ercan karakterine hayat verdi.

ÖYKÜ ÇELİK KİMDİR? NERELİ KAÇ YAŞINDA?

Sinema ve ekranların başarılı oyuncularından Öykü Çelik Survivor Ünlüler takımında kendini gösterecek. 13 Ekim 1987’de İstanbul’da dünyaya gözlerini açan güzel oyuncu aslen Trabzonludur. Futbolla ilgilenen Öykü’nün babası antrenör olarak görev yapıyor.

Sinema ve tiyatroculuk eğitimi alan Öykü Çelik daha önce Şeref Sözü, Diriliş Ertuğrul, Kapan, Savaşçı, Hayat Sevince Güzel, Darbe, Poyraz Karayel, Yeşil Deniz, Ağlatan Dans, Bir zamanlar Osmanlı, Benim İçin Üzülme, Nuri, Gönülçelen, Kasaba, Akasya Durağı, Selana gibi dizilerde karakterlere hayat verdi.

İSMAİL BALABAN KİMDİR NERELİ KAÇ YAŞINDA?

Survivor 2021 ünlüler kadrosunda yarışacak isimlerden biri Başpehlivan İsmail Balaban. 3 Eylül 1987’de Antalya’da dünyaya gelen İsmail Balaban, bu yıl gönüllülere karşı ünlüler takımında yarışacak. 652 ve 655. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Balaban iki kez 1. Olarak Başpehlivan seçildi. İsmail Balaban 2013 yılında ise Ali Gürbüz’ün doping testi pozitif çıkınca sonradan başpehlivanlık ünvanına kavuşmuştu.

ÇAĞRI ATAKAN KİMDİR KAÇ YAŞINDA NERELİ?

Survivor 2021 Ünlüler takımı yarışmacısı Çağrı Atakan, 1981 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Mesleği oyunculuk olan Atakan Çukur dizisinde hayat verdiği Remzi karakteriyle tanındı. Daha önce Şahin Tepesi ve Arka Sıradakiler dizilerinde de görev alan Atakan, bir dönem tiyatroculuk mesleğine ara vermişti. Moda dünyasının ünlü isimlerinden Eda Taşpınar’la sevgili olan Çağrı bir süre önce ilişkisini sonlandırmıştı.

MELİS SEZER KİMDİR? NERELİ? KAÇ YAŞINDA?

Milli Tenis sporcusu Melis Sezer bu yıl Survivor’da yarışacak. 2 Haziran 1993’te İzmir’de dünyaya gelen Melis Sezer Enka Spor Kulübü oyuncusudur. 2010 yılında Avustralya Açık Grand Slam Gençler Turnuvası'na ana tablodan katılmaya hak kazanan ilk Türk tenisçi olmuştu

BATUHAN KARACAKAYA KİMDİR? NERELİDİR KAÇ YAŞINDA

Bir dönemin gözde dizisi Aşkı Memnu ile tanınan Batuhan Karacakaya 5 Şubat 1997 tarihinde İstanbul’da doğdu. Umutsuz Ev Kadınları dizisinde rol alan ve bu dizide de Mert Karakteri ile ekrana gelen Karacakaya son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Dündar karakterine hayat verdi.

BARIŞ ÖZBEK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA NERELİ? HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Bir dönem Galatasaray formasını da terleten Barış Özbek bu yıl ünlüler takımının tek futbolcu yarışmacısı olacak. 14 Eylül 1986 yılında Almanya’nın Castrop kentinde doğan Barış Özbek kariyerinde Trabzonspor forması da giymiştir.

MERVE AYDIN KİMDİR MERELİ KAÇ YAŞINDA MESLEĞİ NE?

Milli Basketbolcu Merve Aydın bu yıl Survivor 2021 ünlüler kadrosuna yer aldı. 10 Mart 1994 tarihinde Mersin'de dünyaya gelen Merve Aydın, Oyun kurucu pozisyonunda oynamaktadır. Mersin Büyükşehir Belediyespor altyapısından yetişen Merve Aydın, günümüzde İspanya birinci ligi ekiplerinden C.B Al-Qázeres forması giymektedir.

Editör: Wan Haber