Survivor 2021 gönüllüler-Ünlüler yarışma programı bütün heyecanı ile devam ederken, bir diskalifiye haberi daha geldi. Survivor yarışmacıları arasında meydana gelen kavganın neticesinde yarışmacılardan birinin psikolojisi olacağı öne sürülmüştü. Survivor gönüllüler grubunda yarışana Reşat Hacıahmetoğlu’nun takım arkadaşı Ayşe'ye küfür etmesi ile beraber artık olaylar çığırından çıktı. Survivor Reşat’ın küfür ettiği için diskalifiye olacağı söyleniyor. Survivor Reşat diskalifiye olacak mı? Survivor Reşat diskalifiye edildi mi? İşte Bu soruların cevapları ve çok daha fazlası bu makalede sizleri bekliyor.

Survivor 2021 yarışma programında bu sene diskalifiye haberlerini sıklıkla alıyoruz. TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor'a programında her geçen gün heyecan biraz daha artarken, gerilimde aynı şekilde gerilim de artıyor. Her sene yarışmada meydana gelen problemler, Bu yıl oldukça artış göstermeye başladı. Survivor 2021 tarihinde daha şimdiden 3 yarışmacı diskalifiye oldu. Diskalifiye olan yarışmacılar ise bir Yenisi daha eklendi öne sürüldü. Birbirinden yetenekli isimlerin yanı sıra aynı zamanda ünlü isimlerinde yarıştıkları Survivor 2021 kadrosu yetenekli isimlerden meydana geliyor. Survivor'ın bu yılki kadrosu her ne kadar başarılı olsa da problemler daha çok ön plana çıkıyor. Yarışmacılar arasında meydana gelen problemler, adada çıkan kavgalar Gün geçtikçe daha çok artıyor. Survivor yarışma programında açlık ile mücadele eden oyuncuları Bir de üstüne ailelerini özlemiş oldukları için ada içerisinde sinirler gergin oluyor ve direkt kavga etmeye başlıyorlar. Zorlu yaşam koşulları altında mücadele eden yarışmacılar, adada birbirlerine saldırmaya başlıyor. Fakat bazen de bu kavgaların sonucu saygısızlığa dahi gidebiliyor. Böyle bir durum meydana geldiğinde ise direk yarışmacı hakkında diskalifiye durumu oluşuyor.

Survivor Reşat Diskalifiye Edildi Mi?

Survivor 2021 gönüllüler grubunda yarışması olana Reşat Hacıahmetoğlu, Survivor yarışma programının son bölümünde takım arkadaşlarından bazıları ile kavgaya tutuştu Survivor'ın 28. bölümünde Reşat ile Ayşe'nin kavga etmesi ile başlangıcı gösteren tartışma, yarışmada büyük bir probleme dönüştü. Survivor 28 bölümde oynayan anlat bakalım oyununda isek yarışmacıların eşleşmesi esnasında problem meydana geldi. Survivor 2021 gönüllüler grubunda bulunan Ayşe'nin anlat bakalım oyununda oynamak istemesi sebebiyle bir anda tartışma yaşanmaya başlandı.

Survivor'da her yıl programını başlaması ile beraber pek çok yarışmacı belli problemlerden dolayı yarışmadan öğrenmek zorunda kalıyor. Kimin yarışmacısı sağlık problemleri ve sakatlıktan dolayı Survivor adasına veda ederken, bazı yarışmacılarla yarışmada meydana gelen çeşitli problem ve kavgalardan dolayı diskalifiye olabiliyor. Survivor 2021 yeni sezonunda da şimdiden 3 yarışmacı diskalifiye olmuş durumda.

Survivor 2021 diskalifiye olan yarışmacılar

 Diskalifiye olan yarışmacılar arasında 1 ünlüler takımı yarışmacısı, 2 gönüllüler takımı yarışmacısı bulunuyor. Survivor ünlüler takımından diskalifiye olan isim Cemal hünal olmuştu. Survivor gönüllüler takımında ise Meryem Kasapoğlu ile Emin günenç diskalifiye oldu.

Reşat’ın Diskalifiye olup olmaması ile ilgili herhangi bir kesinlik şu anda yok. Fakat konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapıldığında bu satırlardan takip edebilirsiniz.

Editör: Wan Haber