Dün, adada yapılan konseyin ardından Survivor eleme adayı belli oldu. Survivor yarışma programının 20 Şubat tarihinde ekranlara gelen yeni bölümünde önce ödül oyunu için yarışa Hızlı, Daha sonrasında ise Market ödülü oyununu gönüllüler takımı kazandı. Daha sonrasında ise iki takım arasında dokunulmazlık mücadelesi için kıran kırana bir yarış başladı. İşte Survivor yarışma programında bu haftaki ilk eleme adayı ve son bölümde yaşanan bütün gelişmeler haberimizin detayında...

Survivor'da dün akşam ekranlara gelen konseyde eleme adayını belirlemek amacıyla Oylama yapıldı. Survivor yarışma programında eleme adayı kim oldu ise araştırılıyor. TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor 2021 yarışma programının 20 Şubat tarihli 31 yeni bölümünde Market oyunu açısından her iki grubun yarışmacıları da canını dişine takarak yarıştı. Batuhan'ın gözyaşlarına boğulduğu gece de, haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım ise gönüllüler oldu. Hayrettin'in Geçen hafta adaya veda etmesinden sonra dengelerin yeniden değiştiği yarışmada en çok ismi çıkan Yiğit ise Survivor yarışma programında eleme potasına girdi. Böylelikle bu haftanın ilk eleme adayı Yiğit oldu.

Survivor'da haftanın eleme adayı kim oldu?

Survivor yarışma programı da gerçekleşen dokunulmazlık oyunu sonrasında ünlüler takımı Ada Konseyinde gitti.  Zorlu parkurlarda kıyasıya yapılan mücadelenin sonucunda kaybeden takım ilk etapta halkında SMS oylamasına gitti ve SMS sürelerinin sona ermesinin hemen sonrasında; takım yarışmacıları konseyde adadan gitmesini istemiş oldukları isimleri kağıda yazdılar.

Ada konseyinde; Yiğit, virgül, Öykü'nün isimleri yazıldı. Ünlülerde yapılan Ada oylaması neticesinde Acun Ilıcalı Survivor eleme adayı Yiğit olduğunu açıkladı... Survivor yarışma programında salı ve Cuma akşamları da adayların belli olmasın hemen sonrasında eleme Konseyi gerçekleşecek. Survivor yarışma programından elenen isim 23 Şubat gecesi ise belli olacak.

Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan kim oldu?

Dokunulmazlık oyununu kazanmak amacıyla Survivor ‘da her iki takımın yarışmacıları da deniz üzerinde kurulmuş olan parkurda kıran kırana mücadele etti. Bir hafta daha adada kalmak ve hayallerini devam ettirmek amacıyla hareket eden ünlüler ve gönüllüler grupları güç ve dengenin önemli olduğu oyunda çok ciddi performans sergiledi.

Survivor'ın Market oyununun kazananı kim oldu?

Haftalık oluşturulan erzak paketini kazanmak amacıyla takımları dokunulmazlık öncesinden Market oyununda yarıştı. Açlığın ön planda olduğu Ada koşullarında, Market ödülü için her iki takım da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı.

Erzak ödülünü alan gönüllüler takımı geçen haftaki galibiyetini Böylelikle kurumuş oldu.

Editör: Wan Haber