Survivor 2021 sezonunda ünlüler takımında yarışması olan Çağrı Atakan, izleyicilerin dikkatini çeken yarışmacıların başında geliyor. Çukur dizisindeki Remzi karakteri ile herkesin Aşina olduğu Çağrı Atakan, Survivor 2021 ünlüler grubunun başarılı isimleri arasındaki yerini alıyor. Survivor Çağrı Atakan'ın kim oldu o, nereli olduğu, hangi tarihte doğduğu ve yaşamı merak edilen konuların başında gelmektedir. İşte Çağrı Atakan ile ilgili merak edilen soruların tamamı ve çok daha fazlası bu makalede sizlerle beraber.

Özellikle de genç kesim arasında oldukça sevilen ve yavaş yavaş final yapmaya Doğru giden çukur dizisinde Remzi olarak tanıdığımız Çağrı Atakan, 2021 Survivor yarışma programında ünlüler grubuna katıldı.

Survivor Çağrı Atakan Kimdir?

1981 senesinde Ankara'da dünyaya gelmiştir, 40 yaşındaki Survivor yarışmacısı Çağrı Atakan Ankaralıdır. Üniversite eğitimini yine aynı şekilde Ankara'da devam etmiştir. Bilkent Üniversitesi'ndeki eğitimini tamamlayan Çağrı Atakan'ın ilk dizi oyunculuğu deneyimi 2007 senesinde Arka Sıradakiler adlı gençlik dizisinde rol alarak ünlü olmuştur. Arka Sıradakiler de oynadıktan sonra da TV oyunculuğu nu ara vermiş ve tiyatro ile daha yakından ilgilenmiştir. Pek çok tiyatro oyununda bulunan Çağrı Atakan, 2017 senesinde çukur dizisinde Sonrasında da 2018 yılında Şahin Tepesi adlı dizide rol almıştır.

Editör: Wan Haber