Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı ikilisinden yeni şaşırtıcı haberler geliyor. Barış Murat Yağcı Nisa için yaşı hakkında ‘daha küçük' şeklinde açıklama yapıp aralarında aşk olduğu söylentilerini yalanlamışken herkesi şaşırtacak görüntüler geldi... Ayrıca ikiliden de bu konu hakkın açıklama geldi.

Survivor 2020'nin en tanınan yarışmacıları Nisa ve Barış'ın sevgili olduğu söylenmişti, ikilinin birlikte geçirdikleri anlar ekranlara yansıdı.
Aniden sosyal medyaların gündemine bomba gibi gelen video ile ilgili açıklama yaptılar. Başka bir açıklamasında ünlü yarışmacı Barış Murat Yağcı "Bu tarz söylentilerin artık bitmesi gerekiyor. Nisa'nın yaşı çok küçük ve ailesi de bunu konu üzerinden fazla yıpranıyor" şeklinde açıklama yapmıştı.


 

BARIŞ’TAN NE AÇIKLAMA GELDİ 
Barış Murat Yağcı’nın yaptığı açıklamada, "Biz herkesin yaşamak istediği türden çok güzel bir ilişkiyi aylardır sürdürüyoruz ve birbirimizi çok aşığız." ifadelerinde bulundu.
 
İŞTE O AÇIKLAMANIN DETAYLARI
Biz Survivor yarışmasıyla ekranlardaki izleyicilerin hayatına girmiş hayatının baharında iki genciz. Yarışmanın bitiminden hemen sonra hem gelecekteki kariyerimiz için hem de sizlerin sevgisine laik olmak adına yalnızca yaptığımız işlerle hatırlanmayı ve sizlerin hayatına daha yararlı dokunuşlar yapmayı istedik ve bunun için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle 4 aydır hakkımızda yapılan bütün açıklamalara, eleştirilere sessiz kalmayı tercih ediyoruz. İlişkimizle gündeme gelerek bunu kendi PR çalışmamız olarak kullanmanın ikimizin de kabul etmeyeceği bir şey olduğunu bilmenizi isteriz. Biz hayata geçirdiğimiz güzel işlerle gündeme gelmeyi isterken bugün hakkımızda yapılan eleştiriler karşısında bir açıklama yapma zorunluluğu hissettik. Biz herkesin yaşamak istediği türden çok güzel bir ilişkiyi aylardır sürdürüyoruz ve birbirimizi çok aşığız. Aramızda olan ilişkiyi ailemiz, arkadaşlarımız ve bütün yakınlarımız biliyor ve destekliyor. Bundan sonra yapacağımız açıklamalarda bu konuda konuşulmak istemiyoruz sadece işlerimizle gündem olmak istiyoruz.
Bir insanın özel hayatını kayda alıp bir yerlerde paylaşmak büyük bir suçtur. Son zamanlarda yayınlanan videoyu çekip paylaşan kişi en yakın zamanda mahkeme önünde bunun hesabını verecektir.
Dilerim arkadaşlar hiç kimse sizin özel hayatınızı videoya çekip bir yerlerde paylaşmaz ve kimseden bu kazığı yemezsiniz. İnsan ilişkileri ekranlarda değil kalplerde yaşanmalıdır. Bu süreçte bizi yalnız bırakmayan bütün güzel insanlara teşekkür ederiz.
Diğer taraftan Survivor yarışmasında tartıştıkları bilinen ve hala konuşmayan Evrim'den 'Şu an böyle devam' paylaşımı geldi.


 

AYNI EVDE KALDIKLARI İDDİALARI YALAN MI?
29 yaşındaki Barış Murat Yağcı, 22 yaşındaki Nisa Bölükbaşı ile aynı evde kaldıkları iddialarını yalanladı.


 
BABASIYLA MI TANIŞTIRDI?
Yakın zamanda Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı, İzmir Alaçatı'da görülmüştü.
İzmirli olan genç oyuncu Yağcı, sevgilisi Bölükbaşı’nı babasının Alaçatı Hacımemiş’de yer alan kumrucu dükkanına getirmişti.
Yağcı ve Bölükbaşı ailesi birlikte yemek yiyerek ve saatlerce sohbet ederek vakit geçirdi. Havberay

 

Editör: Wan Haber