Ekranların en çok sevilen ve beğenilen yarışma programı Survivor 2021 yeni sezonu ile tekrar ekranlarda hayranları ile buluşmak için adeta gün sayıyor. Yayın tarihi kesinleşmiş olan yarışma açısından yarışmacı kadrosu ile ilgili şu an için herhangi net ve kesin bir bilgi kulislerde bulunmamaktadır. Pek çok tahmin olması ile beraber aslında kesin bir bilgi ortaya çıktığında Wanhaber satırlarından okuyabilirsiniz.

Kesin olan bir isim vardır ki Survivor 2021 yarışmasına katılacak olan kişi Cemal Hünal'dır.

Survivor 2021 Ne Zaman Başlayacak?

Her dönem ekranların en gözde yarışma programı olarak bilinen Survivor başlıyor. Yayına başlamış olduğu andan itibaren dillere destan olan ve sezonun en ilgi çeken yarışması olma unvanını kimseye kaptırmayan Survivor 2021 yarışmasının başlamasına sayılı günler kaldı. 2021 senesinin Ocak ayında başlayacağı ile ilgili konuşmaları yapılan yarışma için kesin tarih de verildi. TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı’nın kendi sosyal medya platformlarında yarışmanın içeriği ve gidişatı ile ilgili küçük tüyolar paylaştı. En son vermiş olduğu bilgilere göre yarışmanın kesin tarihini vermişti. İşte Survivor ile ilgili bilinen detaylar ve çok daha fazlası...

Survivor 2021 Yarışmacıları Kimler Olacak?

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, bazı zamanlarda sosyal medya hesapları özelliğinden Survivor yarışmasında yarışacak olan kişilerle ilgili çeşitli detaylar paylaşmaktadır. Kimlerin yarışacak olduğu, ünlüler ve gönüllüler takımlarının kimlerden meydana geleceğini açıklamaktadır. Yarışmanın büyük hayranları ise dört gözle bu isimleri merak ediyor. Fakat henüz 2 takımın yarışmacıları ile ilgili geniş yelpazeli bir bilgi mevcut değil. Şimdiye kadar yapılan açıklamalara göre kesin olarak yarışacağı bilinen bir isim vardır ki o da Cemal Hünal’dır. Bu isim haricinde herhangi bir isim henüz açıklanmadı.

Survivor 2021 Ne Zaman Başlayacak?

Yapılan açıklamalara göre Survivor 2021 yarışma programının yayın tarihi 9 Ocak 2021 olarak açıklandı. İlk bölüm, 9 Ocak 2021 günü saat 20:00’da TV8 kanalında ekranlara gelecek.

Editör: Wan Haber