Türkiye’de Survivor yarışma programı ekranlara geldiği andan itibaren 2021 sezonu en düşük izlenme oranlarını elde ediyor. Durumun böyle olmasının sebebi ise tabii ki farklı bir konudur. Bu konu tartışılabilir belki fakat yine de Survivor 2021 yarışma programının önümüzdeki haftalarda daha da kızışması veya reytinglerini daha da artırması bekleniyor.

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Fenomen yarışma programı Survivor 13 Şubat 2021 Cumartesi akşamı 26. yeni bölümü ile izleyicilerle buluştu. Galibiyet serisi yakalamayı başardı. Survivor programında Bu akşam bir ödül Bir de dokunulmazlık oyunu oynanacak. Ödül oyununda ise yükselen tansiyon sonrasında zorlu bir dokunulmazlık mücadelesine çıkacak olan Survivor’da kimin galip geleceği ise merak konusu oldu.

Peki Survivor 13 Şubat 2021 Dokunulmazlık Oyunu Kim Kazandı?

Survivor 13 Şubat dokunulmazlık oyununu her ne kadar da Deniz parkurlarında ünlüler daha başarılı bir şekilde götürseler de gönüllüler bu yarışmayı kazandı. Aralarında sıklıkla anlaşmazlık meydana gelen Gönüllüleri belki de bu galibiyet sayesinde bir seri daha yakalamayı başlayacaklardır.

Survivor 13 Şubat İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

3 Şubat 2021 Cumartesi akşamı dokunulmazlık oyununu 10/9  ile gönüllüler takımı kazanmayı başardı. Tabii ki bu oyunu kaybetmeden ünlüler takımı konsere gidecek ve bir arkadaşını potaya gönderecek. Geçen hafta iki takımda 1'er dokunulmazlık oyunu kaybetmiş ve eleme potasında Öykü, Doğan, Hanzade ile Baran bulunuyordu. Yapılan SMS oylaması sonucunda ise en düşük oyu alan Baran, adaya veda etmek zorunda kalmıştı.

Editör: Wan Haber