Söylemesem Olmaz programına tepkiler çığ gibi büyüyor. Mehmet Ali Erbil'in bağlanarak konuk olduğu Söylemesem Olmaz programında ortalık karıştı. Çirkin muhabbet ortamında Ece Ronay hakkında iğrenç sözler ve iddialar ortaya atıldı. Mehmet Ali Erbil'i savunmak üzere bir araya gelen üç isim: Deniz Akkkaya, Bircan Bali ve Seren Serengil Mehmet Ali Erbil'i savunurken olay amacından saptı Deniz Akkaya ile Mehmet Ali Erbil arasında konu amacından saparak farklı bir konuda gerginlik çıktı.

Söylemesem Olmaz programında ortaya atılan iddiaları burdan izleyebilirsiniz.

Mehmet Ali Erbil Ece Ronay'ın iddialarını reddetti. Ronay'ın kendisini yazışmalardan evvel görüntülü aradığını ve o esnada iç çamaşırlı bir biçimde görüntülü konuşmayı gerçekleştirdiğini iddia edip, mesaj esnasında ise farklı konuştuğunu iddia etti. Lakin o görüntülü konuşmanın bir ekran videosu yok. Havada bir iddia olarak gündeme gelen konuda Söylemesem Olmaz programı Mehmet Ali Erbil'in tarafını tutunca, halktan tepkiler gecikmedi. Ece Ronay verilen tepkilerin bazılarını kendi instagram hesabında paylaştı. 

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Twitter'da yeni bir tag açıldı. Ece Ronay Yalnız Değildir isimli tag sosyal medyada yerini aldı. Bir kadını hedef alıp, erkek ne yaparsa yapsın bunu meşru göstermeye karşı halk birlik oldu.

Editör: Wan Haber