Bu Tarz Benim yarışması ile adını duyuran ve adeta göz dolduran güzel yarışmacı Nur Bozar geçen Cumartesi günü bilerek elenmiş ve herkesi şoke etmişti. Ama işin aslı başka çıktı. Nur Bozar'ın neden bilerek rüküş olarak elendiği sırrı gün yüzüne çıktı. Meğerse madalyonun arka tarafında kimselerin tahmin edemediği bir şeyler yatıyormuş.

 

Nur Bozar'ın büyük sırrı ifşa oldu ! Bu Tarz Benim programı sayesinde adından bir hayli söz ettiren Nur Bozar güzelliği ile herkesi etkisi altına almış resmen. Bu güzellikle olabilecek en iyi şeyler akla direkt olarak televizyon programlarını getiriyor. Bir televizyon programı olan Bu Tarz Benim'de adını duyuran Nur Bozar bir çok kanaldan belli ki teklif almış. Nur'un kendi kanallarında olmasını isteyen bu kadar medya patronu varken belli ki Nur birine "Hayır" diyememiş.

 

ayl9n7.jpg

 

Durum vaziyet böyle olunca akla ilk gelen isimlerden biri Acun Ilıcalı oluyor. Medya hayatına Spor yorumculuğu ile başlayan Acun Ilıcalı artık bir medya patronu. Başarılı iş adamının, Nur Bozar'a reddedemeyeceği bir teklif yaptığı iddia ediliyor. Lakin şimdiden merak konusu oldu, Acun Tv8'e transfer ettiği iddia edilen Nur Bozar'a magazin programı sundurur mu ? Veya Acun Ilıcalı'nın aklından Nur Bozar ile ilgili ne tür projeler geçiyor ?

Editör: Wan Haber