Songül Karlı'nın eski eşi Metin Yüncü'nün seneler önce boşandığı eşi Mediha Ersoy, skandal açıklamalar yaptı. Karlı, iddialara cevap verdi.

Songül Karlı, Metin Yüncü tarafından dolandırıldığını, "Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım" diyerek anlatmıştı. Karlı, yeni bir iddiayla gündeme bomba gibi düştü.

"EŞİME BAKIŞLARI FARKLIYDI"

Metin Yüncü'nün eski eşi Mediha Ersoy, yıllar sonra UçanKuş kanalına bağlanarak sessizliğini bozdu. Mediha Ersoy, Songül Karlı için şunları anlattı:

"Aile dostumuzdu. Ailecek sohbet ederken bile benim eşime bakışları farklıydı. Bana mesaj geldi. Eşin seni Songül Karlı ile aldatıyor yazıyordu. Ben konduramadım. Biz evliyken birlikteliklerine devam etmişler. İnanmadım ben ama araştırdım o mesajı atan abisi çıktı. Ya abisi attı ya kendisi oradan bana attı mesajı. Bence Songül Karlı idi. Songül Karlı, Metin'in peşinden 5-6 ay koşmuş. Kendi de verdiği söyleşide söylüyor zaten. Bakmış adam yüz vermiyor sonra kendisi yine ısrar etmiş" dedi.

"KİMSENİN PEŞİNDE FALAN DEĞİLİM"

Songül Karlı, Mediha Ersoy'un söz konusu iddialarına, programının yorumcusu Tayyar Işıksaçan'a mesaj atarak cevap verdi. 

Karlı, Ersoy hakkında "Kadını hiç tanımıyorum. Bir yemekte karşılaştık ve hayranım olduğu için de fotoğraf çektirdik. Ben kimsenin peşinde falan değildim" dedi.

Editör: Wan Haber