Sinema ve tiyatro oyuncusu aynı zamanda gazeteci Muharrem Erdemir yakalandığı koronavirüs salgını ile baş edemedi. Ünlü oyuncu hayatını kaybetti.

Dünyayı etkisi altında alan koronavirüs salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı artıyor. Son olarak bir süredir hastanede koronavirüs tedavisi gören Türk tiyatrosunun usta oyuncularından Muharrem Özdemir yaşamını yitirdi.

Erdemir'in kızı Eda Erdemir Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda babasının vefat haberini, "Babamı bu gece kaybettik. Acımız çok büyük. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazesi Sivas'a defnedilecektir" ifadeleriyle duyurdu. Eda Erdemir Kaya paylaşımında, annesi Leyla Erdemir'in de durumunun kritik olduğunu ve eşinin vefat ettiğini henüz bilmediğini belirtti.

Birden fazla dizide yer aldı

19 Ekim 1964'te Sivas'ta dünyaya gelen Erdemir, İzzet Ünverdi Lisesi'nde okudu. Bir dönem, Yeşilçam'a Gönül Verenler Derneği başkanlığını da yapan emektar oyuncu, "Arka Sokaklar", "Kertenkele", "Akasya Durağı" ve "Şevkat Yerimdar" adlı sevilen yapımların yanı sıra birçok dizi ve filmde rol almıştı.

Editör: Wan Haber