Sıla Gençoğlu ile ünlü şef Hazer Amani, pazartesi günü sade bir tören ile dünyaevine girdi.Çift, nikah sonrası Nişantaşı'nda bir mekanda 100'e yakın dostlarının katıldığı bir kutlama ile geceye devam etti. Sıla, düğün sonrası sosyal medya hesabından geceden paylaşım yapmaya devam ediyor.

Şarkıcı, eşi ile el ele tutuştuğu anları "El ele" notuyla yayınladı. Sıla'nın paylaşımı kısa sürede 70 binin üzerinde beğeni aldı.

Gençoğlu, eşi Hazer Amani ile birbirlerine sarıldıkları fotoğrafı geçtiğimiz günlerde, "Beraber çok güzel bir hatıramız var. 13.01.2020" notuyla sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

2-20200117144813.jpg

 

SILA KİMDİR?

Sıla Gençoğlu, 17 Haziran 1980 tarihinde Denizli'nin Acıpayam ilçesinde dünyaya gelmiştir. Önce İzmir'de ikamet eden ardından ise İstanbul'a taşınan Sıla, Bilgi Üniversitesi'nde aldığı caz eğitiminin ardından Kenan Doğulu'nun vokalistliğini yapmıştır.

2007'de kendi adını verdiği albümünde yer alan ve Türkiye Resmî Listesi'nde bir numara olan "...Dan Sonra" şarkısıyla çıkış yapan Sıla, sonrasında yayımladığı eleştirel ve ticari başarılar elde eden İmza (2009), Konuşmadığımız Şeyler Var (2010), Vaveyla (2012), Yeni Ay (2014) ve Mürekkep (2016) albümleriyle de liste başarılarını sürdürmeye devam etti.

Bu albümlerde yer alan "Sevişmeden Uyumayalım", "Acısa da Öldürmez", "Kafa", "Boş Yere", "Vaziyetler", "Yabancı" ve "Hediye" şarkıları da Türkiye'de liste başı oldu. Bunların yanı sıra "Yoruldum", "İmkânsız" ve "Zor Sevdiğimden" gibi diğer pek çok şarkısı da hit olarak ilk beşe girdi.

Şarkıcılığının yanı sıra söz yazarı ve besteci kimliğiyle ön plana çıkan Sıla, kendi albümlerindeki şarkıların neredeyse tamamını tek başına yazarak Efe Bahadır'la birlikte bestesini yaptı.

Ayrıca başka şarkıcılar için de birçok şarkı sözü yazdı. 2010'da Konuşmadığımız Şeyler Var ve 2014'te Yeni Ay ile birlikte Türkiye'de yılın en çok satan şarkıcısı oldu. Bugüne kadar dört Altın Kelebek Ödülü ve yedi Kral Tv Video Müzik Ödülü dahil olmak üzere onlarca ödül kazandı. SuperHaber

Editör: Wan Haber